Με την σύζυγό του και τις κόρες του να βρίσκονται ήδη στην Χαβάη για διακοπές ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα βρήκε την ευκαιρία να βγάλει τον σκύλο του Μπο για μια βόλτα στα μαγαζιά.

Συνοδευόμενος από πολλούς συνεργάτες του, πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, γιατρούς και δημοσιογράφους ο αμερικανός πρόεδρος μετέβη στο κατάστημα PetSmart με είδη για κατοικίδια στην Βόρεια Βιρτζίνια για να αγοράσει λιχουδιές στον τριών ετών Μπο, ένα πορτογαλέζικο νερόσκυλο, το οποίο, μάλιστα, εμφανίζεται στις ευχετήριες κάρτες του Λευκού Οίκου για τα φετινά Χριστούγεννα.

Στη συνέχεια άφησε τον Μπο στο αυτοκίνητο και έκανε μια στάση στο κατάστημα Best Buy για να αγοράσει βιντεογκέιμ Nintendo και κάρτες δώρων για προϊόντα Apple για τις κόρες του.

«Τα κορίτσια με κερδίζουν κάθε φορά σε αυτά τα παιχνίδια» είπε ο Ομπάμα στους δημοσιογράφους και σχολίασε ότι δεν θα δεχτεί ποτέ να τον φωτογραφίσουν την ώρα που χορεύει.

Συνολικά ξόδεψε κάτι λιγότερο από 200 δολάρια και όταν έφτασε στο ταμείο είπε: «Για να δούμε αν η πιστωτική μου κάρτα θα εγκριθεί». Τελευταίος του σταθμός η πιτσαρία Del Ray, όπου ο πρόεδρος αγόρασε τρία κομμάτια πίτσα.