Ο Kyle Round, ένας 14χρονος μαθητής από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι πολύ τυχερός που είναι ζωντανός μετά από μια έκρηξη ενός κουτιού με αποσμητικό.

Το ατύχημα έγινε στο πλαίσιο μιας πλάκας με έναν φίλο του, όταν ο νεαρός άναψε έναν αναπτήρα μπροστά από το σπρέι. Κάποια στιγμή το αέριο του δοχείου τελείωσε και ο νεαρός το πέταξε στο πάτωμα επειδή ήταν πολύ καυτό για να το κρατήσει. Αυτό όμως εξερράγη κατά την πρόσκρουση στο έδαφος. Οι φλόγες άρχισαν να εξαπλώνονται και τύλιξαν σε λίγα δευτερόλεπτα το σώμα του 14χρονου.

Το τρομοκρατημένο αγόρι, το οποίο είχε μετατραπεί σε μια μπάλα φωτιάς, έτρεξε τρομοκρατημένο να βρει νερό και για καλή του τύχη βυθίστηκε μέσα σε μια λακκούβα σβήνοντας τις φλόγες.

Έβγαλε τη μπλούζα του αμέσως και οι δύο φίλοι έτρεξαν σε μια τοπική παμπ για να καλέσουν όσο πιο γρήγορα γινόταν ασθενοφόρο, μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια των πελατών. Ο έφηβος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία καθώς το 12% του σώματός του είχε υποστεί εγκαύματα.

Οι γονείς του, έσπευσαν στο πλευρό του και είδαν το τρομακτικό θέαμα με το γιο τους να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Σύμφωνα με μάρτυρες, το αγοράκι ήταν πολύ τυχερό, καθώς ενώ είχε πολύ ζέστη και δεν είχε βρέξει βρέθηκε η λακκούβα με το νερό κι έτσι έσβησε τη φωτιά που τον είχε μετατρέψει σε «φλεγόμενη μπάλα».

Ο 14χρονος υποφέρει ακόμη από εγκαύματα, αλλά δηλώνει τυχερός που δεν έχασε τη ζωή του. Όπως αναφέρει ήθελε απλώς να παίξει και να κάνει μια πλάκα με το φίλο του και δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ αυτή την κατάληξη. Από εδώ και πέρα θα είναι σίγουρα πιο προσεκτικός.

kapsimo1 kapsimo3 kapsimo4 kapsimo5 kapsimo6