Για τους περισσότερους το να έχεις τρία παιδιά είναι ήδη αρκετό για να μην έχεις ούτε χώρο ούτε χρόνο για κάτι άλλο. Αλλά η οικογένεια του Joshua Fisher και της συζύγου του Bee από την Καλιφόρνια αποφάσισε να προσθέσει στο «σπιτικό» της και δύο σκυλιά. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Αρχικά ο Joshua ήθελε να πάρει ένα άλογο αλλά τελικά συμφιλιώθηκε με την ιδέα του σκύλου και, αναζητώντας ράτσες που είναι πιο συμβατές με παιδιά, επέλεξε τα Newfoundlands.

Ο Ralphie υιοθετήθηκε το 2014 αλλά δεν ήταν αρκετός και ένα χρόνο αργότερα προστέθηκε στην παρέα και ο Boss.

«Δεν ξέραμε πόσο μεγάλα είναι μέχρι που πήγαμε να πάρουμε τον Ralphie από τον εκτροφέα, όταν είδαμε τα μεγαλύτερα σε ηλικία σκυλιά σοκαριστήκαμε τόσο που αρχίσαμε να γελάμε», περιγράφει η Bee.

«Ο δεσμός τους με τα παιδιά είναι εκπληκτικός, τα μικρά ενθουσιάζονται με το μέγεθος των σκύλων. Ο μεγαλύτερος, ο Lenox, ξαπλώνει συχνά πάνω τους. Ο 3χρονος Cruz παίζει μαζί τους ενώ ο Tegan, που είναι μόλις οκτώ μηνών, θα αρχίσει σύντομα να τους ανακαλύπτει».

Παρά το άβολο μέγεθός τους τα σκυλιά είναι πολύ καλά στο παιχνίδι με τα μικρά παιδιά. «Είναι τρυφερά, ευγενικοί γίγαντες, τους παίρνουμε μαζί μας παντού», λέει ο Joshua.

dogkid7 dogkid6 dogkid5 dogkid4 dogkid3 dogkid2 dogkid1

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.