Τι όμορφα που νιώθεις όταν έχεις περιποιημένα μαλλιά, αλλά τι κρίμα που δεν έχεις χρόνο για να τα φτιάξεις, ειδικά όταν τρέχεις μέρα-νύχτα. Λύσεις υπάρχουν για να είσαι in fashion και κούκλα και για να σου το αποδείξουμε, δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω ποια είναι τα πιο γρήγορα στιλ μαλλιών εξπρές.

Θέλεις ένα λουκ που να μπορείς να το ετοιμάσεις μέσα σε 5 λεπτάκια και να είναι σούπερ βολικό; Τότε αρκεί να πιάσεις τα μπροστινά σου τσουλούφια και να τα στερεώσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού με δυο τσιμπιδάκια. Τα υπόλοιπα μαλλιά μπορείς να τα πιάσεις σε μια χαμηλή αλογοουρά ή να τα αφήσεις να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους.

Ο χρόνος που απαιτεί μια αλογοουρά δεν είναι πάνω από 2 λεπτάκια για να την φτιάξεις άσε που οι αλογοουρές είναι η απόλυτη τάση της σεζόν. Μπορείς να αφήσεις τα μπροστινά τσουλούφια να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους σου και να πιάσεις τα υπόλοιπα μαλλιά σου σε μια χαμηλή ή ψηλή αλογοουρά. Απίστευτα γρήγορο και βολικό χτένισμα που δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας.

Να ζήσει το τζελ. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα μπροστινά τσουλούφια που σου «πέφτουν» συνέχεια θέλεις κάπως να τα… αξιοποιήσεις για να μην σου σπάνε και τα νεύρα. Ο καλύτερος τρόπος είναι με το τζελ σου να χτενίσεις προς τα πίσω τα μαλλιά δημιουργώντας ένα χτένισμα που και γρήγορο είναι βολικό αλλά και είναι η απόλυτη τάση φέτος.

Ο ψηλός κότσος κάνει τη διαφορά: Το πιο εύκολο χτένισμα που μπορείς να πετύχεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους δεν είναι άλλο από τον κότσο που μπορεί να είναι ψηλός, χαμηλός ή πιο παιχνιδιάρικος στο ένα πλάι και σίγουρα δεν θα σου πάρει πάνω από 3 λεπτάκια να τον φτιάξεις. Ο κότσος της μπαλαρίνας σε βάζει στην καρδιά της μόδας σε λίγα λεπτάκια.

Πηγή: Womenonly.gr