Τελειοποιήστε την εμφάνιση της επιδερμίδας σας με ένα μεϊκάπ που καλό είναι να διαθέτει άφθονους ενυδατικούς παράγοντες. Μετά χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ για να καλύψετε όσες ατέλειες είναι ακόμα ευδιάκριτες.

Προτιμήστε το look των smoky eyes σε γήινες αποχρώσεις και χαρίστε επιπλέον λάμψη στο βλέμμα σας απλώνοντας στην εσωτερική γωνία των ματιών μια φωτεινή, ιριδίζουσα σκιά.

Γνωρίστε τα ενυδατικά λιπ γκλος για ακόμα πιο χυμώδη και λαμπερή εμφάνιση στα χείλη.

Για να πετύχετε φυσικό, nude look στα χείλη, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών στη φυσική τους απόχρωση, κάνοντας αρχικά το περίγραμμά τους, βάφοντας κατόπιν το εσωτερικό τους και απλώνοντας στο τέλος ένα κραγιόν ή λιπ γκλος σε μπεζ-ροζ απόχρωση.

Επιλέξτε ρουζ σε φωτεινές, αλλά παστέλ αποχρώσεις. Απλώστε το με ανοδικές κινήσεις από το κέντρο των ζυγωματικών και με φορά προς τους κροτάφους. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, απλώστε στη συνέχεια μια διάφανη πούδρα σε σκόνη.

Επειδή το μολύβι στο εσωτερικό των ματιών τα κάνει να δείχνουν μικρότερα, εξισορροπήστε το αποτέλεσμα με μια μάσκαρα, για εντυπωσιακό μήκος στις βλεφαρίδες, την οποία θα απλώσετε κυρίως στις επάνω βλεφαρίδες και με μόλις δυο τρεις στρώσεις στις κάτω.

Μπορείτε επίσης να μεταμορφώσετε το βλέμμα σας σε πιο έντονο και γοητευτικό, αντικαθιστώντας το μολύβι ματιών με μια σκιά στην αντίστοιχη απόχρωση, την οποία θα απλώσετε με το αντίστοιχο πινελάκι.

Τα πλούσια φρύδια είναι και πάλι στη μόδα. Ένα μολύβι και μια σκιά φρυδιών θα σας βοηθήσουν να τονίσετε τα φρύδια σας, να τελειοποιήσετε το σχήμα τους και ταυτόχρονα να τα κάνετε να δείχνουν πιο «γεμάτα».

Ολοκληρώνετε πάντα το μακιγιάζ σας απλώνοντας στο τέλος μια διάφανη πούδρα σε σκόνη. Με αυτόν τον τρόπο θα δείχνει πιο ομοιόμορφο και θα διατηρηθεί σταθερό για περισσότερη ώρα.

Πηγή: belife.gr