Αν δε θέλετε ο σύντροφός σας να σας απατήσει, τότε ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να… αφήσετε και λίγο από το χέρι σας το κινητό σας τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες παραδέχτηκαν ότι είχαν πάρει το δρόμο της απιστίας, ενώ βρίσκονταν σε μια σχέση, κι αυτό επειδή ένιωθαν ότι έρχονταν σε δεύτερη μοίρα… από το κινητό του συντρόφου τους!

Ορισμένοι δήλωσαν ότι το άλλο τους μισό έδινε περισσότερη προσοχή στο κινητό τηλέφωνο απ’ ό,τι στους ίδιους, κοιτώντας την οθόνη του smartphone ενώ έτρωγαν, ή ενώ συζητούσαν κάτι πολύ σημαντικό, ακόμη και αμέσως μετά από το σεξ.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε η ιστοσελίδα γνωριμιών Victoria Milan σε 6.000 μέλη της, το 45% αυτών είτε ήταν πρόθυμοι να απατήσουν, ή το είχαν ήδη κάνει επειδή ένιωθαν παραμελημένοι από τους συντρόφους τους, οι οποίοι έβαζαν σε προτεραιότητα τις έξυπνες συσκευές τους!

Έτσι ένιωθε τουλάχιστον η πλειοψηφία των γυναικών ηλικίας από 30 έως 50 ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail Online, ενώ όπως ανέφεραν χρησιμοποίησαν τα δικά τους κινητά τηλέφωνα για να… βρουν τον παράνομο δεσμό τους.