Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνδέσει τις παστέλ αποχρώσεις με την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αντίστοιχα, τα στερεότυπα για το φθινόπωρο και το χειμώνα συνηγορούν στις σκουρόχρωμες αποχρώσεις.

Φέτος όμως, αυτή η λογική φαίνεται να αναθεωρείται από πολλούς οίκους μόδας, που τόλμησαν να συμπεριλάβουν στη χρωματική τους παλέτα, τόσο για το φθινόπωρο, όσο και για το χειμώνα πολλές επιλογές σε παστέλ αποχρώσεις, προτείνοντας με τις ιδέες τους ένα νέο αέρα στο ντύσιμό μας.

Ακολουθούν κάποιες απ’ αυτές τις προτάσεις…

Παστέλ σακάκια

Ένα σακάκι σε παστέλ απόχρωση, είναι μια επιλογή που φέτος μπορείς να φορέσεις όλη τη σεζόν. Δείχνει υπέροχο και μπορεί να φορεθεί με οτιδήποτε.

Συνδύασέ το μ’ ένα t-shirt από μέσα κι ένα παντελόνι τζιν από κάτω ή με ένα κομψό φόρεμα και εντυπωσιακό καλσόν.

Οι σχεδιαστές των οίκων Chloe, Elizabeth & James και Alexander McQueen παρουσίασαν για τη φετινή σεζόν πολλά παστέλ σακάκια, σε διάφορες αποχρώσεις.

Παστέλ τσάντες

Ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσεις στο ντύσιμό σου αυτήν την νέα τάση, είναι να αγοράσεις μια καινούργια εντυπωσιακή τσάντα, σε παστέλ αποχρώσεις.

Αν τα μοντέλα που παρουσίασαν οι οίκοι Miu Miu, Marc Jacobs, ή Chloe, δεν σε ενθουσιάζουν ή τέλος πάντων έχεις ένα μικρό «θέμα» με τις τιμές τους, μια βόλτα σε καταστήματα με τσάντες και αξεσουάρ θα σε βοηθήσει για να βρεις την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σου.

Mini παστέλ φόρεμα

Το mini φόρεμα, είναι μια από τις πιο hot τάσεις της φετινής μόδας. Οι σχεδιαστές προσπάθησαν μ’ αυτήν τους την επιλογή να δώσουν ένα ρομαντικό και ρετρό άρωμα από sisties στην εμφάνισή μας.

Μπορείς να το φορέσεις με ουδέτερο καλσόν ή με κάλτσες μέχρι τα γόνατα κι από πάνω να φορέσεις το μάλλινο παλτό σου. Οι οίκοι Jenny Packham, Calvin Klein και Acne έπαιξαν ιδιαίτερα με τέτοιες επιλογές.

Παστέλ jean

Το jean είναι ένα βασικό κομμάτι για κάθε γκαρνταρόμπα. Φέτος τα χρωματιστά και ειδικά σε αποχρώσεις παστέλ jeans έχουν την τιμητική τους.

Στα καταστήματα οι επιλογές είναι πάρα πολλές, εσύ απλά φρόντισε να βρεις τη φόρμα που θα ταιριάξει καλύτερα στο κορμί σου.

Τώρα, για το τι θα μπορούσες να συνδυάσεις με το καινούργιο σου παστέλ jean, ξέρεις ότι πάει με όλα!

Παστέλ φούστα

Άλλο ένα εντυπωσιακό κομμάτι για το ντύσιμό μας το φθινόπωρο και το χειμώνα που όπου να ‘ναι καταφθάνει, είναι η παστέλ φούστα.

Παστέλ παντελόνια Κάπρι

Το κάπρι παντελόνι, είναι ο ιδανικός τρόπος για να παρουσιάσεις την Audrey Hepburn που έχεις επιμελώς κριμένη μέσα σου.

Φοριέται με μπαλαρίνες και με ριχτά πανωφόρια ή με chanel σακάκια. Είναι μια τάση πολύ ιδιαίτερη κι όσες την ακολουθήσουν, χωρίς καμία αμφιβολία, δεν θα μείνουν απαρατήρητες. Οι δύο επιλογές, είναι από την συλλογή του οίκου Dsquared²

Παστέλ πλεκτά πουλόβερ

Τα χοντρά πουλόβερ είναι η ιδανική λύση για τις κρύες μέρες και νύχτες που έρχονται, και ιδικά φέτος είναι και πολύ trendy επιλογή.

Στις συλλογές των οίκων Acne και Chloe είδαμε πανέμορφα πουλόβερ σε παστέλ αποχρώσεις.

Πηγή: fe-mail.gr