Ο «έρωτας είναι τυφλός» αναφέρει ένα ρητό και στην περίπτωση μιας γυναίκας αποδείχτηκε αόρατος, αφού υποστήριξε πως σύναψε σχέση με το φάντασμα ενός επαναστάτη ηλικίας 300 ετών.

Η ξεναγός φαντασμάτων Rebekah Carmicheal μίλησε στην εκπομπή Love Don’t Judge και είπε πως το πνεύμα ενός Αμερικανού επαναστάτη που ονομάζεται Rupert την ακολούθησε ένα βράδυ σπίτι της.

Στην αρχή, φοβήθηκε για την παρουσία του, αλλά γνωρίστηκαν και σιγά-σιγά άρχισαν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί. Έτσι, έπεσαν γρήγορα ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και έγιναν ζευγάρι, με τη Mirror να αναφέρει πως πήγαιναν ταξίδια και έκαναν συχνά βόλτες στα νεκροταφεία.

Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό γνώρισε στο διαδίκτυο την Katharyn και ανέπτυξε συναισθήματα για εκείνη, οπότε μίλησε «ανοιχτά και στους δύο». «Ξεκαθάρισα στον Rupert πως πρέπει να μείνουμε μόνο φίλοι και το δέχτηκε», είπε η Rebekah και πρόσθεσε «ευτυχώς η Katharyn είναι ανοιχτόμυαλη και αποδέχτηκε τον πρώην σύντροφο μου και νυν φίλο μου».

Πλέον, οι δύο γυναίκες ταξιδεύουν συχνά μαζί με το φάντασμα, κάνουν βόλτες και απολαμβάνουν σχεδόν τα πάντα, με εξαίρεση το κρεβάτι.

«Ο Rupert είναι ο καλύτερος φίλος μου, μιλάμε συνέχεια και είναι εκεί όταν τον χρειάζομαι», ισχυρίστηκε η Rebekah, με την Katharyn να δηλώνει «τυχερή», επειδή γνώρισε «αυτούς τους δύο καταπληκτικούς ανθρώπους».