Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι εντόπισε όχι ένα, αλλά δύο φαντάσματα έξω από ένα ιστορικό στοιχειωμένο νεκροταφείο και πρόσθεσε πως η ανακάλυψη έγινε τυχαία χάρη στο Google Street View.

Η Amy Pendleton που ζει στο New Hampshire των ΗΠΑ δημοσίευσε δύο βίντεο στο TikTok και σύμφωνα με την New York Post παραθέτει εικόνες με τα υποτιθέμενα φαντάσματα που βρήκε.

Στο πρώτο βίντεο δείχνει να παρακολουθεί από θέα 360 μοιρών το νεκροταφείο Gilson Cemetery της περιοχής, όταν μέσα από τους θάμνους ξεπροβάλει ένας άνδρας από τη μέση και πάνω, αλλά φαίνεται θολός, σαν να έχει βγει από ταινία τρόμου.

«Θεέ μου, βρήκα ένα φάντασμα. Σίγουρα είναι, δείτε πως εμφανίζεται», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα δημοσίευσε ένα δεύτερο βίντεο, στο οποίο διακρίνεται μια θολωμένη σκιά στα αριστερά της θέσης του αρχικού φαντάσματος.

«Εδώ βλέπουμε ένα δεύτερο φάντασμα, έχω ανατριχιάσει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τα σχόλια πήραν «φωτιά» λοιπόν, με μερικούς να αμφισβητούν την εκδοχή των φαντασμάτων και να υποστηρίζουν πως είναι αληθινοί άνθρωποι που φαίνονται θολά, επειδή τραβήχτηκαν γρήγορα οι εικόνες. Παράλληλα, άλλοι ανέφεραν ότι η Google θολώνει τους ανθρώπους στο Street View, οπότε μάλλον πρόκειται για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ωστόσο, άλλοι θεώρησαν ότι μπορεί να είναι υπερφυσικά στοιχεία, αναφέροντας ότι έχουν παρατηρηθεί περίεργα φαινόμενα στο νεκροταφείο, όπως ένα μωρό να κόβει βόλτες στους τάφους ή μια νεαρή γυναίκα με λευκό φόρεμα.