Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 37: Balfour Castle, Orkney Islands, Σκωτία

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να επισκεφθείτε το Okney, το απομακρυσμένο αρχιπέλαγος 20 μίλια ανοικτά της βόρειας ακτής της Σκωτίας. Τα άγρια τοπία, η θάλασσα και φυσικά το Balfour Estate, ένα μοναδικής αισθητικής κάστρο, ιδανικό για μια ξεχωριστή διαμονή.

Χτισμένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στο νησάκι Shapinsay, που κάποτε πρόσφερε ασφαλές λιμάνι για τα πλοία των Viking, το πανέμορφο οικοδόμημα θα γίνει το καταφύγιο σας.

Με απαράμιλλη πολυτέλεια 5 αστέρων και επιβλητική θέα στην άγρια φυσική ομορφιά του τοπίου, αυτός ο αποκλειστικής χρήσης χώρος αγγίζει την τελειότητα.

Το κάστρο είναι προσβάσιμο με ιδιωτικό σκάφος, που ξεκινά από το λιμάνι της πρωτεύουσας των Νήσων Orkney, Kirkwall, και σας μεταφέρει σε ένα περιβάλλον ήρεμης φιλοξενίας από το αφοσιωμένο προσωπικό, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Το 52 δωματίων μεγαλοπρεπές οικοδόμημα, αποτελεί σπάνιο παράδειγμα του λεγόμενου Calendar House, που ονομάζεται έτσι επειδή έχει επτά πύργους, μια ντουζίνα εξωτερικές πόρτες και 365 παράθυρα και ενοικιάζεται από τους τωρινούς ιδιοκτήτες του, είτε για διαμονή (φιλοξενεί 18 άτομα), είτε για ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με μεταξωτές ταπετσαρίες, περίτεχνα κρεβάτια και έπιπλα που παραπέμπουν στο μεγαλείο μιας άλλης εποχής, ενώ στους τοίχους δεσπόζουν επιβλητικοί πίνακες και μεγάλοι καθρέπτες.

Όπως αρμόζει σε ένα βικτοριανό κάστρο, στους χώρους του υπάρχει μια αίθουσα μπιλιάρδου, ​​αλλά και σύγχρονες καινοτομίες, όπως σινεμά, προσομοιωτής γκολφ και ένα μικρό γυμναστήριο με σάουνα και υδρομασάζ.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!