Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 3: Four Seasons Hotel George V, Παρίσι, Γαλλία

Μόλις λίγα βήματα από τα εμβληματικά Ηλύσια Πεδία, το ξενοδοχείο – σύμβολο της πόλης του Παρισιού, Four Seasons Hotel George V, στεγάζεται σε ένα οκταώροφο κτήριο του 1928 με μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, πολυτελή χαρακτηριστικά και μια παριζιάνικη θέα που μαγεύει.

Προσφέροντας 244 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, πολλά από τα οποία διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες με θέα στην πόλη του Φωτός, το ξενοδοχείο είναι διακοσμημένο με έντονα στοιχεία του παρελθόντος, που δένουν αρμονικά με τις σύγχρονες τάσεις.

Εντυπωσιακά έπιπλα, κρεβάτια με ουρανό και μαρμάρινα μπάνια με επίχρυσες λεπτομέρειες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας στους ιδιωτικούς χώρους, ενώ και στους κοινόχρηστους δεσπόζουν οι αναπαλαιωμένες ταπισερί, οι επιβλητικοί πολυέλαιοι, ο όμορφος στολισμός με λουλούδια και μια μεγάλη συλλογή από έργα τέχνης.

Η κλασική γαλλική κουζίνα και τα ελαφριά πιάτα έχουν χαρίσει στο εστιατόριο Le Cinq δύο αστέρια Michelin, αξίζει να ανακαλύψετε το γιατί.

Το κομψό La Galerie είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους Παριζιάνους για ένα ποτό ή ελαφρύ σνακ, ενώ το Le Bar προτείνει κοκτέιλ και ελαφριά γεύματα, με μεγάλα παράθυρα και θέα στην διάσημη λεωφόρο George V.

Το εντυπωσιακό spa προσφέρει θεραπείες με τη χρήση επώνυμων προϊόντων περιποίησης. Τέλος, όλο το εικοσιτετράωρο, η διάσημη φιλοξενία της αλυσίδας ξενοδοχείων Four Seasons θα κάνει τη διαμονή σας αξέχαστη.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες