Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 43: Hotel Ostel, Βερολίνο, Γερμανία

Σχεδιασμένο μοναδικά για τους νοσταλγούς της εποχής του ψυχρού πολέμου, του τείχους του Βερολίνου, της δεκαετίας του ’70 και του ’80 ή απλά τους λάτρεις του διαφορετικού, το ξενοδοχείο Ostel σας προσκαλεί για ένα ταξίδι στο παρελθόν.

Στην καρδιά του Βερολίνου, το ξενοδοχείο προσφέρει εξοπλισμένα διαμερίσματα, απλά δωμάτια και ξενώνα όλα διακοσμημένα με αυθεντικά έπιπλα από την εποχή του ψυχρού πολέμου, όπως παλιά ραδιόφωνα, vintage βάζα και κιτς ταπετσαρίες.

Οι ιδιοκτήτες κατάφεραν να σώσουν έπιπλα της κομμουνιστικής εποχής από ιδιωτικές κατοικίες και σκονισμένες αποθήκες εμπόρων επίπλων.

Οι επισκέπτες θα βρουν ακόμα πολλά στοιχεία που θα τους θυμίζουν την συγκεκριμένη εποχή, όπως μπανάνες στο τραπέζι τους, ένα στοιχείο που φέρνει στο νου ότι πολλοί κάτοικοι του ανατολικού Βερολίνου δεν είχαν δει ποτέ μπανάνες πριν την πτώση του Τείχους, λόγω των περιορισμό στις συναλλαγές με το κομμουνιστικό κράτος.

Στους εσωτερικούς χώρους κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα του κόμματος, καθώς το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πορτραίτα των πρώην ηγετών του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ενότητας, όπως ο Γενικός Γραμματέας Erich Χόνεκερ και ο Πρωθυπουργός Horst Sindermann.

Το κατάλυμα προσφέρει ακόμα μια μεγάλη βεράντα, ιδανική για ηλιοθεραπεία, beach βόλεϊ, πινγκ-πονγκ ή απλά ένα ποτό από το μπαρ στον κήπο.

Ακόμη και οι τιμές δωματίων αντικατοπτρίζουν την οικονομία ενός κομμουνιστικού κράτους. Ένα διπλό δωμάτιο θα σας κοστίσει μόλις 44 € τη βραδιά.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!