Η Turkish Airlines ανακινεί την ελληνοτουρκική γαστρονομική φιλία, ως υποστηρικτής του 2ου Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας που διεξάγεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Σεφ από το ξενοδοχείο Sheraton Maslak, στην Istanbul, μας ταξιδεύουν γευστικά σε κάθε γωνιά της Τουρκίας και δημιουργούν ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, με τα πιο αντιπροσωπευτικά και αυθεντικά πιάτα της Τουρκίας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Tantuni κεμπάπ, Shish σουβλάκια και άλλα από 12 έως 21 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa.

Η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Αθήνα, κα. Gulay Ozturk δήλωσε: «Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που χορηγούμε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Τούρκικου φαγητού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια κληρονομιά της Τούρκικης κουζίνας, η οποία είναι πολύ κοντά στην Ελληνική και θεωρείται μια από τις πιο γευστικές σε όλο τον κόσμο».

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Istanbul για 2 άτομα, με διαμονή στο Ξενοδοχείο Sheraton Maslak. Τα εισιτήρια αποτελούν χορηγία της Turkish Airlines.