«Ένα μέρος όπου ο χρόνος δεν έχει υπάρχει πια»… Έτσι περιγράφεται η νέα αριστοκρατική σουίτα του κορυφαίου παριζιάνικου ξενοδοχείου «George V», με τις θέες από τις έξι βεράντες να χαρίζουν μαγικές εικόνες 360 μοιρών από την Πόλη του Φωτός.

Η Four Seasons θέλησε να σηκώσει πολύ ψηλά τον πήχη της εμπειρίας διαμονής στο ανακαινισμένο «George V», επιστρατεύοντας τον σπουδαίο interior designer Pierre-Yves Rochon με την εντολή να δημιουργήσει ένα χώρο που μόλις έχει αγοραστεί από έναν πολύ πλούσιο επιχειρηματία.

Η νέα Penthouse σουίτα των 160 τ.μ. στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, είναι διακοσμημένη με φυσικά μοτίβα στους τοίχους, δάπεδα από τραβερτίνη, πολυτελή έπιπλα, κρύσταλλα Μπακαρά, πολλά λουλούδια, ενώ καθρέφτες έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να αντανακλούν την εξωτερική θέα.

Μια σιδερένια πόρτα χωρίζει το σαλόνι από τον χώρο του winder garden, με τα φλοράλ υφάσματα, ένας ατμοσφαιρικός χώρος για όλες τις ώρες. Το επιβλητικό μαρμάρινο μπάνιο διαθέτει ένα walk-in shower, μια μεγάλη μπανιέρα με συστήματα jet και χρωμοθεραπείας και μικρά αίθρια με λευκές ορχιδέες, ενώ το δωμάτιο-ντουλάπα έχει φυσικό φως και είναι διακοσμημένο σαν μπουντουάρ.

Η βεράντα του μοιάζει με πλώρη καραβιού, προσφέροντας άπλετη θέα στην Όπερα και το Πάνθεον, ενώ ο Πύργος του Άιφελ είναι τόσο κοντά που νομίζεις ότι μπορείς να τον αγγίξεις. Όσο για την τιμή… δεν είναι ανακοινώσιμη παρά μόνο κατόπιν ζήτησης, αλλά σίγουρα συνοδεύεται από πέντε ψηφία.