Γιατί αυτή η κρουαζιέρα στον Σηκουάνα έχει 12.500 ευρώ;

Μια περιήγηση στη Γαλλία από τα θέλγητρα του υγρού στοιχείου


ΤΑΞΙΔΙLUXURY
12:00
03/11/2019
Γιατί αυτή η κρουαζιέρα στον Σηκουάνα έχει 12.500 ευρώ;
2
loading

Η Scenic Luxury Cruises φημίζεται για τις υπερπολυτελείς κρουαζιέρες της στους μεγάλους ευρωπαϊκούς ποταμούς, με τα ειδικά τροποποιημένα ποταμόπλοιά της και τις σοφιστικέ ξεναγήσεις σε μικρά μυστικά των χωρών που δραστηριοποιείται.

Μια από τις ακριβότερες εμπειρίες που προσφέρει είναι αυτή η κρουαζιέρα των 21 ημερών κατά μήκος του Σηκουάνα και του Ροδανού.

Το πολύ 126 πελάτες επιβιβάζονται σε ένα από τα πλωτά διαμάντια της, το Scenic Gem εδώ των 63 καμπινών και των 48 ατόμων προσωπικού, για να απολαύσουν τη γαλλική φιλοξενία με τη δέουσα πολυτέλεια. Όπως πολλαπλά εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, ευρύχωρα καταστρώματα, κέντρο ευεξίας, ακόμα και διαδρόμους περιπάτου πάνω στο καράβι.

Το ταξίδι ξεκινά από το Παρίσι και καταλήγει στη Λυών, με ενδιάμεσους σταθμούς και στάσεις για ξενάγηση στις καλύτερες γωνιές της Γαλλίας, όπως Αβινιόν, Τουρνόν, Ρουέν και άλλα πολλά.

Κάποια στιγμή μεταφέρεσαι στο υδάτινο σύμπλεγμα του Ροδανού και κατηφορίζεις ως το Μποζολέ και τους ονομαστούς αμπελώνες του.

Αυτά παίρνεις με 12.415 ευρώ, ένα δρομολόγιο που συνδυάζει τους καλύτερους γαλλικούς προορισμούς με την πολυτέλεια που αναζητά το διεθνές jet set…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar 1+1

    Πολύ πιθανό ειναι ,γιατί απο οτι εχω ακουσει το συγκεκριμένο σκαφος στην διαρκεια της κρουαζιέρας στο Σηκουανα , περνά μπροστά απο το Μεγαρο του Βολταιρου που τωρα ανηκει στην κυρία Μαρέβα και στον πρωθυπουργό της Ελλαδος. !!

    1. avatar @1+1

      Να'ταν η ζήλεια ψώρα να κόλαγε όλη η χώρα. Σπούδασε, δούλεψε στη δική της εταιρεία δημιουργικά, έβγαλε χρήματα, το αγόρασε. Εσύ τι έχεις να επιδείξεις στη ζωή σου;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει