Αν αναζητάτε επίγειους παραδείσους για τις καλοκαιρινές σας διακοπές τότε η παραλία Κουτσουπιά στην Κεφαλονιά θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας σημείο.

Πρόκειται για μια ακρογιαλιά με βασικά χαρακτηριστικά της την λευκή άμμο, τα πάλλευκα βότσαλα, τα γαλαζοπράσινα βαθιά και πεντακάθαρα νερά και τα καταπράσινα δέντρα –πουρνάρια, κυπαρίσσια και κουτσουπιές, όπως γίνεται αντιληπτό και από την ονομασία της παραλίας, που φτάνουν σχεδόν ως τα βότσαλα–, ένα φυσικό σκηνικό που αιχμαλωτίζει με την απίστευτη ομορφιά του τον επισκέπτη.

Η παραλία συναντάται στο ανατολικό τμήμα του νησιού, με κατεύθυνση από Σάμη προς Πόρο, και προσεγγίζεται μόνο από θαλάσσης. Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε δικό σας σκάφος, μπορείτε να πάρετε μέρος σε κάποια από τις ημερήσιες εκδρομές για το γύρο του νησιού που αναχωρούν από την Σκάλα ή τον Πόρο και πραγματοποιούν στάση στην Κουτσουπιά.

Εναλλακτική επιλογή, κυρίως για τους λάτρεις της πεζοπορίας, η διαδρομή που οδηγεί στην ακτή με κατεύθυνση από Αντίσαμο προς Πόρο. Αν και η διαδρομή είναι μεγάλη, η φύση ολόγυρά σας θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω.

 

View this post on Instagram

 

swimming in this gem ❤️

A post shared by Katerina Nikolaou (@matiamoubykaterina) on

 

View this post on Instagram

 

Proudly presents a ???? by Artist @matiamoubykaterina ???? . ???? Congratulations ???? .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ???? Please visit his / her beautiful Gallery ! . ???? Selected By: ???? @world_united_ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ♻️ ???? . ➡️ Follow:@greece_united ???? ???? Use #greece_united ???? . ???? Spread your ❤ to our Friends: @greeceunlimited @patras_best @airbnb_greece @adoregreece @eros_greece @greeceshotz @greecemoods @wanderlust_beautiful_greece @visit_ioannina @zagorohoria_greece @visualattraction @visual_city @serbia_vibes @wonderfulrooms4u @greece_tips —————————————————————————— #earth #europe #greece #islands #greekislands#wu_greece #greece_tips #ellada #greeceunlimited #tourist #explore#hellas #ellada#picoftheday #amazing #BBC #travel #travel #greekblue #holiday #holidays #sea #sun #airbnb_greece #instagram #world_united_#europe_united_ #greece_united #beautiful —————————————————————————— Hit the link in our bio https://www.greeceunlimited.com/

A post shared by ???? Best pictures of Greece ???? (@greece_united) on

 

View this post on Instagram

 

Sunset from Koutsiupia Beach

A post shared by Frazer Waller (@frazerwaller) on