Γραφικά χωριά με μοναδική αρχιτεκτονική, σκαρφαλωμένα σε πλαγιές ή κρυμμένα σε καταπράσινες ρεματιές στολίζουν τις βουνοπλαγιές του Πηλίου, καταλήγοντας σε πανέμορφους όρμους με αμμουδερές παραλίες και κρυστάλλινα νερά.

Συνδυάζοντας άψογα το ορεινό τοπίο με τα υπέροχα νερά του Αιγαίου το Πήλιο αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις διακοπές του Πάσχα και το Pilio Holiday Club σας προσφέρει πολυτελή διαμονή, μόλις 3χλμ μακριά από την γραφική Τσαγκαράδα και τη μαγευτική παραλία του Μυλοποτάμου.

Χτισμένο με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική το ξενοδοχειακό συγκρότημα είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, σε τέσσερα επίπεδα, περιτριγυρισμένο από δεντρόφυτους και λουλουδιασμένους κήπους.

Κάθε ένα από τα 65 δίκλινα δωμάτια και τις 14 σουίτες του Pilio Holiday Club προσφέρει μπαλκόνι με μαγευτική θέα στο Αιγαίο και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, για την άψογη διαμονή σας.

Στο εστιατόριο του καταλύματος θα γευτείτε σπεσιαλιτέ της περιοχής, συνοδευόμενες από ονομαστά κρασιά και φυσικά το τοπικό τσίπουρο, ενώ στο σαλόνι θα χαλαρώσετε στο μπαρ, στον χώρο τηλεόρασης και τις κρύες βραδιές μπροστά στο αναμμένο τζάκι.

Στην εξωτερική πισίνα θα χαρείτε τις πρώτες σας καλοκαιρινές βουτιές, δίπλα στο υπαίθριο μπαρ, ενώ τα παιδιά θα διασκεδάζουν στην παιδική χαρά.

Η ιδιαίτερη Πασχαλιά του Πηλίου είναι αυτή που κεντρίζει το ενδιαφέρον του κάθε επισκέπτη. Το εξαιρετικό φαγητό, οι μεζέδες αλλά και τα διάσημα τσιπουράδικα του Βόλου, διαμορφώνουν ένα κλίμα γιορτής και χαράς.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφικά χωριά της πηλειορείτικης πανδαισίας, όπως τον Άγιο Ιωάννη, τον Άγιο Δημήτριο, τη Ζαγορά και τον Κισσό.

Στο Pilio Holiday Club το εορταστικό πρόγραμμα ξεκινά την Μ. Παρασκευή με τα νηστίσιμα ή μη εδέσματα του μπουφέ και συνεχίζει το Μ. Σάββατο με το Αναστάσιμο Δείπνο και την Κυριακή του Πάσχα με το πασχαλινό γεύμα με τον παραδοσιακό οβελία.

Το γραφικό χωριουδάκι του Κισσού προσφέρεται για τις λειτουργίες του Επιταφίου και της Ανάστασης.

Πασχαλινή προσφορά:

Η διαμονή ξεκινάει από 45€ το άτομο τη βραδιά μαζί με την ημιδιατροφή.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ ή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-3311240.