Η διεθνής πλατφόρμα ενοικιαζόμενων σπιτιών αποκάλυψε μια επιλεγμένη, σέξι και απομονωμένη διαμονή μέσα στον εμβληματικό κόκκινο ανεμόμυλο στο Παρίσι που λέει ότι «έχει σχεδιαστεί πολυτελώς για να μεταφέρει τους επισκέπτες πίσω στο χρόνο στα τέλη του 19ου αιώνα».

Moulin Rouge: Υπάρχει ένα μυστικό δωμάτιο στο εμβληματικό αξιοθέατο του Παρισιού και διατίθεται για μόλις 1 ευρώ τη βραδιά

Μουλέν ρουζ- Airbnb

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Airbnb, το εσωτερικό του ανεμόμυλου έχει μετατραπεί σε ένα μπουντουάρ εμπνευσμένο από την Belle Époque, που θυμίζει την εποχή του καμπαρέ. Έτσι, λοιπόν, μΜερικοί τυχεροί καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά πίσω από τις βελούδινες κουρτίνες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στα παρασκήνια στο θέατρο, ενός παραδοσιακού γαλλικού γεύματος τριών πιάτων, των καλύτερων θέσεων κατά τη διάρκεια της περίφημης παράστασης Féerie του Moulin Rouge και μιας διανυκτέρευσης στον εμβληματικό ανεμόμυλο -όλα με μόλις 1 ευρώ τη βραδιά.

Μουλέν ρουζ- Airbnb

«Η παρουσία σε μια παράσταση στο Moulin Rouge προσφέρει μια απόδραση από την καθημερινότητα και μια απίστευτη βύθιση στη γοητεία και το μεγαλείο του French Music Hall», μοιράστηκε σε μια δήλωση η κορυφαία χορεύτρια του Moulin Rouge, Claudine Van Den Bergh, η οποία θα είναι και οικοδέσποινα. «Το εσωτερικό του αγαπημένου μας ανεμόμυλου εμπνευσμένο από την Belle Époque θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην εποχή από την οποία αναδύθηκε αυτό το διαχρονικό καμπαρέ».

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι διαμονές θα είναι πολύ περιορισμένες. Στην πραγματικότητα, θα υπάρξουν μόλις τρεις διανυκτερεύσεις (η καθεμία για δύο άτομα) στις 13, 20 και 27 Ιουνίου.

Moulin Rouge: Αυθεντική ατμόσφαιρα Belle Epoque για τους τυχερούς επισκέπτες του διαμερίσματος

Μουλέν ρουζ- Airbnb

Στην καρδιά της Μονμάρτρης, το Moulin Rouge είναι περισσότερο γνωστό ως η γενέτειρα του γαλλικού Cancan, ενός απολαυστικά ενεργητικού καμπαρέ και μιας παράστασης που είναι συμβολική για την εποχή της Belle Epoque.

Κατά την αναδημιουργία των διακοσμητικών και στιλιστικών λεπτομερειών αυτής της περίφημης περιόδου στην ιστορία, η Airbnb συνεργάστηκε με τον διάσημο Γάλλο ιστορικό του 19ου αιώνα, Jean-Claude Yon, για να ανακαινίσει αυθεντικά τον ανεμόμυλο, όπως ακριβώς θα ήταν.

Μουλέν ρουζ- Airbnb

«Η εποχή της Belle Époque ήταν μια εποχή που άνθισε ο γαλλικός πολιτισμός και οι τέχνες –και κανένα ορόσημο δεν είναι πιο εμβληματικό για εκείνη την περίοδο από το Moulin Rouge», είπε ο Yon. «Αυτό το μυστικό δωμάτιο μέσα στον διάσημο ανεμόμυλο του καμπαρέ έχει σχεδιαστεί για να σας μεταφέρει σε ένα αυθεντικό ταξίδι πίσω στο χρόνο για να γνωρίσετε τη γαλλική πρωτεύουσα των τεχνών και των απολαύσεων σε μια στιγμή στην ιστορία».

Moulin Rouge: Μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής

Μουλέν ρουζ- Airbnb

Σε όλη την πολύχρωμη ιστορία του, ο ανεμόμυλος -ο οποίος κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1889 ως ένα νεύμα στην αγροτική προέλευση της τοποθεσίας και ανακατασκευάστηκε τρεις δεκαετίες αργότερα μετά από μια πυρκαγιά- δεν άνοιξε ποτέ για το κοινό, μέχρι τώρα.

Μουλέν ρουζ- Airbnb

Μέσα στο «μυστικό δωμάτιο», οι επισκέπτες θα βρουν ένα πολυτελές μπουντουάρ γεμάτο αρ νουβό χαρακτηριστικά, όπως μια χάρτινη σκηνή μινιατούρα, μια γκαρνταρόμπα με αξεσουάρ από την Belle Époque και μια ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο με έπιπλα κήπου, που αποτελεί ιδανικό μέρος για ένα κοκτέιλ πριν ή μετά την παράσταση.

Η πλατφόρμα για τις κρατήσεις ανοίγει την Τρίτη 17 Μαΐου στις 7 μ.μ.