«Έχουμε νέα όπλα για την αγορά των smartphones»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για κυκλοφορία του «φθηνού» iPhone άφησε ο Tim Cook


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
4:51
26/07/2013
«Έχουμε νέα όπλα για την αγορά των smartphones»
loading

Σε χθεσινή του συνέντευξη, ο Tim Cook, έκανε μερικές αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την κατεύθυνση που πρόκειται να ακολουθήσει η Apple στον τομέα των smartphones.

Αρχικά, θριαμβολόγησε για τα 31 εκατομμύρια iPhones που πουλήθηκαν το τελευταίο τρίμηνο, αριθμός που εξέπληξε ακόμη και τους πιο αισιόδοξους οικονομικούς αναλυτές.

«Η αγορά των high-end smartphones δεν έχει κορεστεί. Υπάρχει περιθώριο για ακόμη περισσότερη διείσδυση», δήλωσε ο ισχυρός άντρας της Apple.

Σε ερώτηση σχετικά με τις «γκρίνιες» των επενδυτών, οι οποίοι απαιτούν περισσότερα και πιο προσιτά μοντέλα από την Apple, o Cook απάντησε: «To iPhone 4 κυκλοφορεί σε εξαιρετικά προσιτές τιμές παγκοσμίως και προσελκύει πολλούς που αγοράζουν smartphone για πρώτη φορά».

Πέρα από τη δεδομένη προτίμησή του στις high-end συσκευές πάντως, ο Cook άφησε ανοιχτό το παράθυρο για ένα «φθηνό» iPhone στο προσεχές μέλλον: «Αν θέλουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε νέα όπλα στην αγορά των smartphones. Η εργαλειοθήκη μας έχει περισσότερα από ένα εργαλεία», δήλωσε με γλαφυρό ύφος.

Πηγή: thegang.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει