Περιμένουμε την Apple να αναβαθμίσει αυτό το φθινόπωρο όλες τις iOS συσκευές της και φυσικά μέσα σε αυτές είναι και το iPad Mini που οι πωλήσεις του ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Νέες φήμες σήμερα αναφέρουν πως η Retina έκδοση του iPad Mini και ο νέος του σχεδιασμός που θα δίνει την αίσθηση πως δεν έχει πλαίσιο θα αργήσει λίγο ακόμη και μάλλον θα γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή μέσα στο 2014. Πηγή αυτών των φημών είναι το γνωστό DigiTimes που βέβαια δεν εμφανίζεται πάντα σαν το πιο αξιόπιστο.

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως το Retina iPad Mini θα έρθει με μια ανάλυση 2.048 x 1.536 ενώ αναφέρεται και στο iPad 5 που θα έχει και αυτό λεπτότερο σχεδιασμό ακολουθώντας τις γραμμές του Mini.

H Αpple καταλήγει το δημοσίευμα ενδεχομένως να κυκλοφορήσει ένα μη Retina iPad Mini το φθινόπωρο με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό την περίοδο των εορτών.

Αν και πάντα κρατάμε μικρό καλάθι στις φήμες από το DigiTimes, πρέπει να σημειωθεί πως και άλλοι αναλυτές και sites προβλέπουν την Apple να μην προλαβαίνει να λανσάρει το Retina iPad Mini μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πηγή: appleworldhellas.com