proho.gr

Πρόσφατα, η Apple κυκλοφόρησε update για το iPhone 4S, ώστε να «αφανίσει» όλα τα bugs που είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα από τα πρώτα και βασικότερα ήταν αυτό με την διάρκεια μπαταρίας του iPhone 4S, το οποίο η Apple υποτίθεται ότι φρόντισε με την κυκλοφορία της iOS 5.0.1, λίγες εβδομάδες μετά την απελευθέρωση της συσκευής.

Ωστόσο, τώρα η Apple, κυκλοφόρησε μία διορθωμένη έκδοση του iOS 5.0.1 (build 9A406), δίχως να είναι ξεκάθαρο ποιος ήταν ο σκοπός της, δεν απευθυνόταν σε όλους τους χρήστες, ενώ πραγματοποιήθηκε σε αυτούς που πρόσφατα αναβάθμισαν στην iOS 5.0.1.

Ένα νέο έγγραφο υποστήριξης από την Apple δείχνει ότι η ενημέρωση μπορεί να αφορούσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν ορισμένοι από τους χρήστες και ήταν σχετικό με την ανάγνωση της κάρτας SIM. Σύμφωνα με το έγγραφο, το «iPhone 4S ίσως αντιμετωπίζει μία δυσκολία στην αναγνώριση της micro-SIM» κάτι που οδηγούσε στην εμφάνιση προειδοποιήσεων όπως «Invalid SIM» και «No SIM Card installed» ή «Εκτός Υπηρεσίας» και «Αναζήτηση» πάνω στην μπάρα που εμφανίζεται το σήμα του παρόχου. Δεδομένου ότι η ενημέρωση μπορεί να επηρεάσει μόνο ένα μικρό μέρος των χρηστών, η Apple ίσως για αυτό να επέλεξε να μην ενημερώσει όλες τις συσκευές.

Σύμφωνα με την Apple, αν αντιμετωπίζετε κάποια από αυτά τα ζητήματα, μπορείτε να λάβατε και να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS 5 μέσω restore από το iTunes, επιβεβαιώνοντας ότι έχετε την έκδοση 5.0.1 (9A406).

Περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις στο proho.gr