Άρση περιορισμού χαρακτήρων στα μηνύματα του Twitter

Από τον Ιούλιο ευνοούνται οι... πολυλογάδες


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSOCIAL MEDIA
4:32
13/06/2015
Άρση περιορισμού χαρακτήρων στα μηνύματα του Twitter
loading

Την απόφασή του να άρει τον περιορισμό των 140 χαρακτήρων που ισχύει μέχρι σήμερα στα μηνύματα που στέλνουν μεταξύ τους ανακοίνωσε το Twitter, χωρίς όμως να εφαρμόσει την ίδια πολιτική και για τους 140 χαρακτήρες των tweets.

Για την ακρίβεια, οι χρήστες του Twitter θα μπορούν να στέλνουν μεταξύ τους μηνύματα που θα φτάνουν μέχρι και τους 10.000 χαρακτήρες. Η άρση του περιορισμού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

Εδώ και κάποιο καιρό το Twitter ασχολείται με την διαδικασία ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών του, με σκοπό να ενισχύσει την εν λόγω λειτουργία, εμπλουτίζοντάς την όσο είναι αυτό εφικτό.

Εκτός από την εν λόγω αλλαγή όμως, υπήρξε κι άλλη για το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αφού ανακοινώθηκε πως ο Dick Costolo, ο μέχρι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, πρόκειται να αποχωρήσει ενώ χρέη διευθύνοντα συμβούλου θα αναλάβει ο συνιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey, από την 1η Ιουλίου και έπειτα, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Costolo.

Οι φήμες λένε ότι οι μέτοχοι δεν ήταν ευχαριστημένοι από την πορεία της εταιρείας και πίεζαν για μια αλλαγή στην κορυφή του διοικητικού συμβουλίου. Ενδεικτικό ίσως και αποδεικτικό αποτελεί το γεγονός πως μετά την ανακοίνωση για την παραίτηση Costolo, οι μετοχές ανέβηκαν κατά 7%.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει