Μπορεί να είχε κάνει μια υπέρβαση και να απέκλεισε τη Ρόμα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ιταλίας (1-2 στη Ρώμη), αλλά στο ντέρμπι του Τορίνο η ομώνυμη ομάδα βρήκε ανυπέρβλητο το εμπόδιο της Γιουβέντους, η οποία τη νίκησε με 2-0 στο «Allianz Stadium» και την απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Έτσι, στην Τορίνο αποφάσισαν ότι είναι ώρα για αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, με τον Ουρμπάνο Κάιρο να αποφασίζει την απόλυση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Όπως και έγινε, με τον Σέρβο τεχνικό να αποτελεί παρελθόν, πληρώνοντας τόσο την κακή πορεία της «γκρανάτα» το τελευταίο διάστημα όσο και κάποιες λάθος -κατά την άποψη της διοίκησης- μεταγραφές, όπως του Εμπαγέ Νιάνγκ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο δίμηνο η Τορίνο είχε κερδίσει μόλις δύο ματς στη Ρώμη (τη Ρόμα για το Κύπελλο και τη Λάτσιο για το πρωτάθλημα), αλλά και τη… μικρούλα Κάρπι, ξανά για το Copa Italia. Επίσης, η ομάδα έχει μείνει μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Όσο για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Μιχαΐλοβιτς, φαβορί δείχνει να είναι ο Βάλτερ Ματσάρι, με τους Έντι Ρέγια και Ντάβιντε Νίκολα.