Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πήγε τον Ιανουάριο στην Αλ Νασρ και τον Καρίμ Μπενζεμά που υπέγραψε πριν λίγες μέρες στην Αλ Ιτιχάντ, μια άλλη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η Αλ Χιλάλ, προσπαθεί να ρίξει τη δική της «βόμβα» με τον Νεϊμάρ, στον οποίο προσφέρει 200 εκατ. ευρώ ετησίως για να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Σαουδάραβες είναι σαφές πλέον ότι θέλουν να κυριαρχήσουν στη μεταγραφική περίοδο και να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αστέρια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και, αν μη τι άλλο, έχουν… πειστικά επιχειρήματα, αφού τα λεφτά είναι αμέτρητα.

Ακόμη μία επιβεβαίωση έρχεται από τα νεότερα ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου, τα οποία αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ για τον Νεϊμάρ, στον οποίο προσφέρει 200 εκατ. ευρώ ετησίως. Λεφτά που δεν μπορεί να προσφέρει καμία ομάδα της Ευρώπης και αυτό είναι στο οποίο ποντάρουν οι Σαουδάραβες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα πράγματα είναι εύκολα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει κανένα πρόβλημα να πουλήσει τον Νεϊμάρ αν έρθει μια καλή πρόταση, αλλά το θέμα είναι ότι ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη και γι’ αυτό θα προσπαθήσει να βρει ομάδα στην ήπειρό μας. Από εκεί και πέρα, αν δεν βρεθεί η κατάλληλη, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον δρόμο των Ρονάλντο και Μπενζεμά.