Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από τον κόσμο της πυγμαχίας, με τον 22χρονο Κένεθ Εγκάνο από τις Φιλιππίνες να φεύγει από τη ζωή τέσσερις μέρες μετά την κατάρρευσή του έπειτα από τον αγώνα με τον Τζέισον Φακουλάριν, έχοντας πέσει σε κώμα με εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι δύο πυγμάχοι είχαν αναμετρηθεί στις 6 Μαΐου και η αναμέτρησή τους, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ήταν πολύ δυνατή με ανταλλαγή ανάλογων χτυπημάτων. Χτυπήματα που εξάντλησαν και τους δύο, όπως φαίνεται και στο τέλος του 8ου γύρου, όταν ανακοινώνεται ο νικητής.

Αυτός ήταν ο Εγκάνο, ο οποίος όμως λίγα δευτερόλεπτα μετά κατέρρευσε στη γωνία του, με τους συνεργάτες του να προσπαθούν να τον κρατήσουν όρθιο ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με φορείο στο νοσοκομείο.

Ο 22χρονος έπεσε σε κώμα έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και τελικά τέσσερις μέρες μετά, χθες Τετάρτη (10/5), έφυγε από τη ζωή, σοκάροντας τους συναθλητές του. «Δεν περίμενα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, κάναμε τον καλύτερο δυνατό αγώνα», έγραψε στα social media ο αντίπαλός του, προσθέτοντας: «Γιατί να μας συμβεί αυτό; Συγγνώμη που συνέβη. Ελπίζω να είσαι σε καλό μέρος».