Ο Ατρόμητος μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές και υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης που ήταν ανεβασμένος μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ αλλά όχι τόσο ώστε να αποφύγει την ήττα στο Περιστέρι, αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν… φουριόζοι και πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε ένα 2λεπτο προηγήθηκαν με 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες έδειξαν από το ξεκίνημα τη διάθεσή τους να ψάξουν το γκολ αλλά αυτοί που το βρήκαν ήταν οι γηπεδούχοι και μάλιστα δύο φορές. Στο 10′ ο Χατζηισαΐας με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0 και αμέσως μετά, στο 12′, ο Κιάρτανσον βρήκε επίσης δίχτυα γράφοντας το 2-0.

Από πολύ νωρίς, επομένως, οι Περιστεριώτες έβαλαν βάσεις νίκης και στη συνέχεια ήλεγξαν την κατάσταση, έχοντας και δοκάρι στο 28′ με τον Κουέν. Όσο για την ομάδα της Τρίπολης, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να κάνει κάτι καλό, έχοντας την πρώτη της ευκαιρία στο 61′ με την άστοχη κεφαλιά του Μπαράλες.

Ο Αστέρας μπορούσε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, δεν το έκανε και τελικά ο Ατρόμητος κράτησε το 2-0 και επέστρεψε στις νίκες.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Γκονζάλες (68′ Οικονομίδης), Ερλινγκμαρκ, Κουέν, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (68′ Τζαβίδας).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Πέπε Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Τασουλής (68′ Άλβαρες), Γκαρντάφσκι, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68′ Μπερτόγλιο), Σίτο, Κρέσπι, Ριέρα, Μπαράλες.