Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League, η Λιντς πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη καθώς επικράτησε με 3-2 της Γουλβς στο «Μόλινιου».

Μάλιστα, ήταν μια επική ανατροπή αυτή που έκανε στο δεύτερο μέρος η Λιντς καθώς μετέτρεψε το εις βάρος της 2-0 σε 3-2 επί των «λύκων» κι έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής της στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι «λύκοι» στο πρώτο 45λεπτο έδειχναν πως θα έφταναν σε μία άνετη επικράτηση, καθώς προηγήθηκαν 2-0 με τους Τζόνι Κάστρο (26′) και Τρινκάο (45’+11′). Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται στο αγγλικό κλαμπ ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του α’ μέρους μιας και πέραν της επίτευξης του δεύτερου τέρματος ήταν εκείνος που «σέρβιρε» και το πρώτο γκολ.

Ωστόσο, η Λιντς, ανανεωμένη μετά την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Αμερικανού Τζέσε Μαρς στη θέση του Μαρσέλο Μπιέλσα, που απολύθηκε, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Η «απάντησή» των φιλοξενούμενων ήρθε μέσα σε τρία λεπτά με δύο γκολ από τους Τζακ Χάρισον (63′) και Ροδρίγο Μορένο (66′) και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουκ Έιλινγκ ολοκλήρωσε την τεράστια ανατροπή στον αγώνα.

Η Λιντς, μετά από το αρνητικό σερί των οκτώ αγώνων χωρίς νίκη (0-1-7) επικράτησαν κόντρα στις Νόριτς και Γουλβς κι οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε κρατούν την… τύχη τους στα χέρια τους, έχοντας 29 βαθμούς σε 30 ματς κι απέχουν επτά πόντους από την ζώνη του υποβιβασμού. Στο μεταξύ, η ήττα έκανε ζημιά στις ελπίδες της Γουλβς για συμμετοχή σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν.