Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού βρέθηκε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών, ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Η φετινή σεζόν δεν άρχισε καλά για τους πράσινους… Ήττα από τη Μονακό στην πρεμιέρα της Euroleague, ήττα και από τον Άρη στην πρεμιέρα της Basket League. Ό,τι χειρότερο, δηλαδή και μάλιστα σε μια ούτως ή άλλως περίεργη σεζόν, αφού η ΚΑΕ είναι προς πώληση.

Θέλοντας, λοιπόν, να βοηθήσουν ψυχολογικά την ομάδα, οι οργανωμένοι οπαδοί αποφάσισαν να κάνουν μια επίσκεψη στην προπόνηση, με στόχο να εκφράσουν τη στήριξή τους και να μιλήσουν στους παίκτες και στον προπονητή, Δημήτρη Πρίφτη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού

«Η Θύρα 13 θα είναι δίπλα σας»

Απευθύνομενοι, επομένως, προς τους παίκτες, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είπαν πως «είμαστε δίπλα σας, ξέρουμε πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό αλλά μη σας νοιάζει. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε. Μη φοβάστε τίποτα. Παίξτε σαν Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι και θα παραμείνει δίπλα σας», για να εστιάσουν στη συνέχεια στον προπονητή.

«Κόουτς σε εκτιμούμε απεριόριστα. Μείνε για πολλά χρόνια μαζί μας. Σε στηρίζουμε και χαιρόμαστε που είσαι στην ομάδα. Να μην σκέφτεστε ότι ξεκίνησε άσχημα η χρονιά. Η Θύρα 13 θα είναι δίπλα σας», ήταν το μήνυμα προς τον Πρίφτη, ο οποίος με τη σειρά του είπα τα εξής…

«Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σας έχουμε δίπλα μας. Θυμάμαι από το 2014 όταν και ήσασταν στο πλευρό μας και τότε σε μια δύσκολη στιγμή. Μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό».