Ο Λιονέλ Μέσι έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς πλέον αγωνίζεται για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν στα γήπεδα της Ligue 1. Μία μεταγραφή, η οποία ενδεχομένως να μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί το προηγούμενο καλοκαίρι.

Τότε δηλαδή που ο Αργεντινός αστέρας είχε ζητήσει από την διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να μείνει ελεύθερος, στέλνοντας burofax. Ωστόσο, η επιθυμία του δεν έγινε πραγματικότητα, καθώς οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν ποτέ κι έτσι χρειάστηκε να περιμένει μια ολόκληρη σεζόν, προκειμένου να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Η «Mundo Deportivo» στο σημερινό της (05/09) πρωτοσέλιδο αποκαλύπτει το έγγραφο που έστειλε ο 34χρονος επιθετικός στους διοικούντες την Μπαρτσελόνα, με το οποίο ζητούσε την ελευθέρας του από τον σύλλογο, λόγω μιας ρήτρας που ισχυριζόταν ότι υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα, η ρήτρα είχε παρέλθει, με αποτέλεσμα να τεθεί σε ισχύ η ρήτρα αποδέσμευσης από την Μπαρτσελόνα ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ.

«Μέσω αυτού (του εγγράφου) και σε συνάρτηση με τη διάταξη 3.1 του συμβολαίου που συντάχθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2017, εκφράζω σε εσάς την επιθυμία μου να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέχρι τις 30 Αυγούστου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος του εγγράφου.

Πηγή: gazzetta.gr