Ο Ολυμπιακός μαθαίνει από τα λάθη του και σύντομα θα είναι καλύτερος, όπως δήλωσε ο Τρεμέλ Ντάρντεν ενόψει του με του ματς με τη Νεπτούνας (5/12, 21:45).

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Αγραβάνης τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αντιδράσουν μετά τη βαριά ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα.

«Πρέπει να παίξουμε με πάθος και να παλέψουμε σε κάθε φάση. Στη Λαμποράλ κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που διψούσε για τη νίκη. Αλλά, ανάλογο πάθος πρέπει να δείξουμε και εμείς αύριο. Αντιδράσαμε καλά με τον ΚΑΟΔ. Έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και κάνουμε λάθη, αλλά μαθαίνουμε από αυτά και σύντομα θα είμαστε καλύτεροι», δήλωσε ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αγραβάνης είπε: «Στόχος είναι να δείξουμε αντίδραση και στην Ευρωλίγκα. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, δίνοντας ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Στον πρώτο γύρο νικήσαμε πολύ δύσκολα, αλλά γενικά αν δεν κάνεις αυτά που σου λέει ο προπονητής θα έχεις πρόβλημα και μπορεί να χάσεις από τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

Πηγή: Sport-fm.gr