Μετά το εντυπωσιακό 4-1 στη Βαρκελώνη, η Παρί Σεν Ζερμέν… ξεμπέρδεψε με τη Μπαρτσελόνα με μια ισοπαλία στο Παρίσι, παίρνοντας και τυπικά την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είχε ως συνέπεια να μην υπάρχει ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά την πρόκριση, αλλά οι μπλαουγκράνα ήθελαν να αφήσουν καλή εντύπωση στο Παρίσι. Έτσι, μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν, απειλώντας στο 18′ με τον Ντεμπελέ και έχοντας δοκάρι στο 23′ με τον Ντεστ. Το γκολ, όμως, το έβαλαν οι γηπεδούχοι…

Στο 30′ ο Λενγκλέ πάτησε τον Ικάρντι και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, με τον Μπαπέ να εκτελεί και να ανοίγει το σκορ (1-0). Η Μπαρτσελόνα, όμως, αντέδρασε άμεσα. Και αντέδρασε ισοφαρίζοντας στο 37′ με το πολύ ωραίο και δυνατό σουτ του Μέσι για το 1-1, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κέρδισε πέναλτι. Εκτελεστής, φυσικά, ήταν ο Αργεντίνος, αλλά ο Νάβας απέκρουσε και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Το παιχνίδι παρέμεινε καλό και στο β’ μέρος αλλά δεν είχε τόσες φάσεις όσο στο πρώτο, με τους Ισπανούς να προσπαθούν πάντως ως το τέλος για το δεύτερο γκολ και τη νίκη γοήτρου. Δεν την πήραν όμως, ενώ στο 90′ κινδύνεψαν με δεύτερη ήττα, αφού είχε καλή ευκαιρία και η Παρί με τον Μπαπέ, αλλά την έχασε.

Κανένα πρόβλημα για τους Γάλλους όμως, αφού είναι στους «8» του Champions League και συνεχίζουν με στόχο να πάνε ως το τέλος.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Φλορέντσι (76′ Ντάγκμπα), Μαρκίνιος, Κιμπέμπε, Κουρζάβα (46′ Ντιαλό), Γκέιγ (59′ Ντανίλο), Παρέδες, Βεράτι (84′ Ραφίνια), Ντράξλερ (59′ Ντι Μαρία), Ικάρντι, Μπαπέ.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ (66′ Τρινκάο), Μινγκέθα (35′ Ζούνιορ Φίρπο), Λανγκλέ, Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (79′ Μορίμπα), Πέδρι (79′ Πιάνιτς), Μέσι, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ(79′ Μπρέιθγουέιτ).