Από τη στιγμή που ο Μπα δεν έχει κάτι το ανησυχητικό ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορεί να τον υπολογίζει στον Ολυμπιακό για την Πέμπτη. Άρα σε μία πρώτη… ανάγνωση της 11άδας βγαίνει ένα πλάνο, το οποίο βέβαια θα οριστικοποιηθεί την Τετάρτη ή και την Πέμπτη.

Με ένα 4-3-3 με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ και άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά) με Λαλά, Μπα, Σωκράτη και Ρέαμπτσιουκ, μεσαία γραμμή με Εμβιλά – Μπουχαλάκη και Καμαρά και μπροστά τον Μπρούμα με τον Ελ Αραμπί και κυρίως τους Φορτούνη και Βαλμπουενά να διεκδικούν την άλλη θέση.

Σαφές δείγμα δοκιμών δεν υπάρχει και μπορεί να μην υπάρξει κιόλας αλλά μία πρώτη ένδειξη είναι προς αυτή την κατεύθυνση σχετικά με την 11άδα του Ολυμπιακού για το ματς της Πέμπτης με την Άρσεναλ στο Φάληρο (22.00).

Μία Άρσεναλ που ο Ολυμπιακός πέρυσι είχε αποκλείσει χάνοντας 1-0 στην έδρα του αλλά κερδίζοντας 2-1 εκτός.

Οσο για την Άρσεναλ. Όσο καλά ξέρει η αγγλική ομάδα τους Πειραιώτες άλλο τόσο την ξέρουν και αυτοί. Επίσης οι Άγγλοι θα είναι σίγουρα πιο… υποψιασμένοι μετά τον περσινό αποκλεισμό όμως στον Ολυμπιακό έχουν και αυτή τη παράμετρο κατά νου τους. Βέβαια σε σχέση με το scouting των Άγγλων κομβικό ρόλο παίζει και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που τους ξέρει τόσο καλά.

Πηγή: gazzetta.gr