Ο Άρης βαδίζει, παρά τα προβλήματά του, στο σωστό μονοπάτι, όπως δήλωσε ο Νίκος Γκάλης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Λευτέρη Αρβανίτη. Ο θρύλος της ΚΑΕ, που φέτος στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται, ενημερώθηκε για τον αγωνιστικό σχεδιασμό ,τις επαφές με την FIBA και γενικά για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά την επιτυχή συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών .

«Διαπίστωσα ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο. Η συμβουλή μου προς τους διοικούντες ήταν “Συνεχίστε την προσπάθεια εξυγίανσης της ΚΑΕ”. Και η προτροπή μου προς τον κόσμο του Άρη μας που είναι η μεγάλη του δύναμη είναι “Αγκαλιάστε πιο μαζικά αυτήν την προσπάθεια για να πετύχει η αναγέννηση της αγαπημένης μας ομάδας”. Το ραντεβού μας για τις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο NICK GALIS CUP ισχύει . Μέχρι τότε σας εύχομαι να περάσετε ευχάριστα τις διακοπές σας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Γκάλης.

Πηγή: Sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.