Γκρέταρσον και Σαβέφσκι τσεκάρουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να ενισχύσουν την ένωση τον χειμώνα σε Κύπρο και Ισλανδία.

Ο Τόνι Σαβέφσκι, συμφώνα με την «Goal News» έχει απλώσει τα δίκτυα του στην Κύπρο οπού εκτός από μικρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές για να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής, τσεκάρει τις περιπτώσεις δυο ξένων παικτών του Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι παίκτες για τους οποίους γίνεται λόγος είναι οι Σαμουέλ Νεβά και ο Μουσταφά Μπανγκουρά. Ο πρώτος είναι γάλλος, 29 ετών, με μέτρια καριέρα σε Γαλλία και Βέλγιο, αγωνίζεται στην άμυνα και είναι εύκολη περίπτωση καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Μπανγκουρά είναι 21 ετών και είναι η πέμπτη του σεζόν στην μεγαλόνησο. Έχει τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ ως παίκτης της Ομόνοιας και είναι διεθνής με την Σιέρρα Λεόνε. Η περίπτωση του έχει δυσκολίες καθώς αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Απόλλωνα έναντι 250.000 ευρώ.

Ο Γκρέταρσον πρότεινε δυο Ισλανδούς στόπερ τους Φιόλουσον και Χέλγκασον που δοκιμάζονται από ευρωπαϊκές ομάδες αυτή τη στιγμή αλλά δεν δείχνουν να ενθουσιάζουν τον Χιμένεθ.
πηγή: gazzetta