Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για την Παρί Σεν Ζερμέν, την ομάδα όπου κρέμασε τα παπούτσια του.

Όπως τόνισε, πιστεύει πως η γαλλική ομάδα έχει μια καλή ευκαιρία για να περάσει στους «4» του Τσαμπιονς Λιγκ επί της Τσέλσι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και στον Τιάγκο Σίλβα.

«Κάθε φορά που οι άνθρωποι αναφέρουν την Παρί Σεν Ζερμέν χαμογελάω, γιατί είχα έξι ευχάριστους μήνες εκεί, με τους παίκτες που έπαιζα μαζί, με τους οπαδούς, τον σύλλογο… Είναι μια μεγάλη ομάδα», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος μέσος και συνέχισε:

«Η ομάδα με καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες, ήταν έξι απίστευτοι μήνες».

Ο 38χρονος Άγγλος πρόσθεσε: «Οι ιδιοκτήτες που τρέχουν την ομάδα, θέλουν το καλύτερο και έχουν το καλύτερο. Ο Τιάγκο Σίλβα, για παράδειγμα, είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου» και συμπλήρωσε:

«Ο Ζλάταν είναι ένας χαρακτήρας, αλλά είναι επίσης και ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω παίξει μαζί. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει να παίζω μαζί».

Ο Μπέκαμ κατέληξε: «Νομίζω ότι έχουν μια πραγματική ευκαιρία στο Τσάμπιονς Λιγκ την φετινή χρονιά. Θα παίξουν εναντίον της Τσέλσι, με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος πάει την ομάδα σε διαφορετικό επίπεδο. Όμως πιστεύω ότι έχουν μια καλή ευκαιρία».

Πηγή: Sport-fm.gr