Απέμειναν τα γραφειοκρατικά ζητήματα

Πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της Πολιτείας.


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
13:19
12/02/2014
Απέμειναν τα γραφειοκρατικά ζητήματα
1
loading

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η ΑΕΚ να καταθέσει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον φάκελο καταλληλότητας του νέου γηπέδου του συλλόγου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αυτό θα έχει συμβεί το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. Πρόκειται για ένα καθοριστικό βήμα, αφού η ΓΓΑ είναι εκείνη που θα ανάψει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν οι επόμενες διαδικασίες.

Στην «Ένωση» παρουσιάζονται σίγουροι, αφού η «Αγια-Σοφιά» θα πληροί όλα τα στάνταρ ενός γηπέδου UEFA 4 αστέρων και η θετική απάντηση θα έρθει με συνοπτικές διαδικασίες.

Στη συνέχεια, θα είναι θέμα χρόνο να περάσει η σχετική νομοθετική ρύθμιση από τη Βουλή.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, έχει υποσχεθεί στη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πως εντός 60 ημερών θα έχει θεσπιστεί ο νόμος στον οποίο θα υπόκειται πολεοδομικά το έργο.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες που γίνονται στο οικόπεδο και αφορούν την στρωματογραφεία εντός του γηπέδου και όταν τα βγουν αποτελέσματα, θα ενσωματωθούν στον τελικό φάκελο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στην ΑΕΚ πιέζουν με κάθε τρόπο να τρέξουν οι εξελίξεις για το γήπεδο, αφού όλες οι διαδικασίες από εδώ και στο εξής θα έχουν μεγάλη γραφειοκρατία.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Social Distortion

    ''Απέμειναν τα γραφειοκρατικά ζητήματα''
    ''Πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της Πολιτείας.''
    Εάν δεν υπήρχε ο Μελισσανίδης αυτά τα δύο εμπόδια δεν θα ξεπερνιόντουσαν ούτε σε 20 χρόνια.
    Και να ευχαριστείτε ΑΕΚτζήδες που είναι προεκλογική περίοδο και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είδε τους κορμοράνους που μετακόμισαν απο τον Βοτανικό....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει