Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα έχει κλείσει η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ, η οποία παρουσιάζεται έτοιμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Οι Λονδρέζοι βελτίωσαν την αρχική τους πρόταση που άγγιζε τα 11 εκατ. ευρώ και χθες προσέφεραν 14 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν πως δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον «πιστολέρο» με λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ.

Εντός της ημέρας, όμως, ο αγγλικός σύλλογος αναμένεται σήμερα να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα ικανοποιεί απόλυτα τους «ερυθρόλευκους».

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και για αυτό τον λόγο μετέβη στην Αγγλία ο Γιάννης Βρέντζος.

Μάλιστα, η διοίκηση της Φούλαμ φέρεται να έχει ειδοποιήσει και τους μάνατζερ του 25χρονου παίκτη να μεταβούν σήμερα στο Λονδίνο για να συζητήσουν το συμβόλαιο του «Μητρογκόλ».

Όλα δείχνουν ότι ο Μήτρογλου θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ.

Στον Ολυμπιακό ξέρουν πως θα χάσουν έναν σημαντικό παίκτη λίγες εβδομάδες πριν από τους σπουδαίους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Champions League, όμως καταλαβαίνουν ότι βάζουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στα ταμεία τους που μπορεί να φανεί χρήσιμο για την παραμονή του Ρομπέρτο και του Κάμπελ στο ρόστερ.

Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπολογίζει και την επιθυμία του διεθνούς φορ να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του με την συμμετοχή του στην Premier League.

Για τον Τύπο του εξωτερικού η μεταγραφή του 25χρονου άσου είναι τελειωμένη, αφού στην Ιταλία έλεγαν πως η Ίντερ, η Λάτσιο και η Νάπολι έχασαν την μάχη για την απόκτησή του. Στη Γερμανία ανέφεραν τα ίδια για την Ντόρτμουντ.

Ο Μήτρογλου παρουσιάζεται θετικός στη συγκεκριμένη προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του και ήδη έχει επικοινωνήσει με τον αρχηγό της Εθνικής, Γιώργο Καραγκούνη, για να μάθει περισσότερα για τον βρετανικό σύλλογο.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Έλληνα επιθετικού, στον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν καταλήξει στον Νέλσον Βαλντές, ο οποίος παρουσιάζεται ως προσωπική επιλογή του Μίτσελ που είχε αρνηθεί την περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Πηγή: sport-fm.gr