Τον Ολυμπιακό και τη δομή του ως σύλλογος αποθέωσε για ακόμη μια φορά ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport. Χαρακτήρισε κορυφαία την ομάδα του και αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά σχόλια στους οπαδούς της.

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την πορεία της ομάδας στοChampions League, το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τους παίκτες που ξεχωρίζει. Τέλος, καθώς μιλούσε σε ιταλικό Μέσο, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τη δουλειά του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μαρτίνς για:

όσα είπε ο Μαρτίνς στην

Τον Ολυμπιακό: «Στην Πορτογαλία δεν υπάρχουν πολλά κλαμπ στο κορυφαίο επίπεδο. Πριν από τρία χρόνια γνώρισα τον Καρεμπέ, ο οποίος μου μίλησε για το πρότζεκτ του κλαμπ. Είναι κορυφαία ομάδα, η πρώτη στην Ελλάδα, γνωστή στην Ευρώπη με εκατομμύρια οπαδούς. Το κλαμπ έχει μεγαλώσει, μπορεί και δουλεύει καλά. Είναι μια μίξη έμπειρων, νέων και φιλόδοξων ανθρώπων, με σωστό χαρακτήρα και πνεύμα, με δίψα για νίκη».

Τους παίκτες που ξεχωρίζουν: «Ο Βαλμπουενά έχει μεγάλη ποιότητα. Τον ήξερα καλά, αλλά δεν περίμενα να θέσει έτσι τον εαυτό του στους νέους. Έχει κάνει φανταστική δουλειά, είναι επαγγελματίας και γενναιόδωρος. Και νέοι παίκτες όπως ο Σενεγαλέζος Ουσεϊνού Μπα, έχει βελτιωθεί τόσο πολύ πνευματικά και τακτικά, που είναι έτοιμος για μεγαλύτερη ομάδα».

Τον Σεμέδο: «Είναι ισχυρή προσωπικότητα και χαρακτήρας, τρέχει για δύο, ξέρω πώς να αμυνθεί, είναι καλός και στην επίθεση. Με εμένα έχει εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη, με 14 συμμετοχές και τέσσερα γκολ».

Τη συμμετοχή στο Champions League: «Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η οικονομική. Το δικό μας μπάτζετ ήταν μακριά από τα δικά τους, αλλά η διαφορά στο γήπεδο δεν φάνηκε ότι είναι το ίδιο μεγάλη, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στο Μόναχο και την ήττα με 2-0. Η Μπάγερν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League».

Τη ρεβάνς με τη Γουλβς: «Όλα είναι πιθανά με την ομάδα του φίλου μου Νούνο. Το πρώτο παιχνίδι ήταν ισορροπημένο».

Τους Ιταλούς προπονητές: «Έχω μελετήσει τον Τραπατόνι στην Μπενφίκα και τον Σάκι. Επίσης, ο Καρέρα κάνει καλή δουλειά με την ΑΕΚ».