Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης είχε συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, για το θέμα της Νέας Φιλαδέλφειας και αμέσως μετά το τέλος της τα μηνύματα ήταν θετικά.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, αποχωρώντας από το γραφείο του κ. Σγουρού, μίλησε για την συνάντηση που είχε παρουσία του Πέτρου Παππά και άφησε ενθαρρυντικά μηνύματα για τις εξελίξεις του γηπέδου. «Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση. Ο νομάρχης κατανοεί το πρόβλημα που υπάρχει με το γήπεδο της ΑΕΚ, όπως και με τα άλλα γήπεδα».

Για να προσθέσει στη συνέχεια τα εξής: «Έχουμε ένα υλοποιήσιμο πλάνο για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχουμε έναν σύμμαχο μαζί μας. Την άλλη εβδομάδα θα μιλήσουμε με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, τον κ. Μωραϊτη». Όσο για το πρόβλημα της χρηματοδότησης είπε: «Έχουμε σχέδια τα οποία θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε».

Στη συνάντηση οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέφρασαν τη θέλησή τους να κατασκευαστεί το γήπεδο εκεί που ήταν και το παλιό και συζήτησαν γύρω από το ζήτημα. Ο Σταύρος Αδαμίδης, μάλιστα, είχε μαζί του έγγραφα και σχεδιαγράμματα για τη μελέτη του νέου γηπέδου η οποία συμπεριλαμβάνει ήπιες εμπορικές χρήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr