Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μία πρώτη παρουσίαση χθες στους ανθρώπους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και θα ακολουθήσει άλλη μία για όλο το δημοτικό συμβούλιο στις 2 Οκτωβρίου, πριν από τα αποκαλυπτήρια των σχεδίων που θα γίνουν με κάθε επισημότητα στα τέλη του ίδιου μήνα. Ο «τίγρης» ζήτησε να μη χαθεί ούτε μέρα για ανούσια γραφειοκρατικά ζητήματα ή αντιδράσεις που δεν θα καταφέρουν τίποτα περισσότερο από το να προκαλέσουν καθυστερήσεις, αφού όλα θα γίνουν βάσει των κείμενων νόμων.

Όλοι συμφωνούν πως πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο, λειτουργικό και απολύτως νόμιμο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα πανέμορφο και μοναδικό. Το είπε χθες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η δήμαρχος Ευτυχία Αποστολάκη, το δήλωσε και στην Ώρα των Σπορ ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καραβίας.

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πιστεύω πως όταν γίνει το έργο θα αποτελεί σημαντική εξέλιξη τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για την πόλη μας. Δεν περίμενα ότι ο κ. Μελισσανίδης θα ήταν τόσο ενθουσιασμένος με όλο το project. Μου έδωσε την εντύπωση πως έχει αφιερωθεί ψυχή και σώματι σε αυτό το έργο. Η σιγουριά του είναι αυτή που γεμίζει αυτοπεποίθηση όλους μας. Έχει λείψει από την ΑΕΚ αυτή η σιγουριά, αυτή η αυτοπεποίθηση. Είναι αυτή που μας δίνει δύναμη να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα. Ακόμα είναι νωρίς να πούμε κάποια πράγματα. Όλα είναι στα σχέδια. Τα οφέλη όμως για τη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι μεγάλα. Με βάση αυτά που είδαμε και θα αποκαλύψει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ, δεν θα είναι ένα απλό γήπεδο. Θα είναι ένα κόσμημα, ένα σωστό μνημείο. Το έργο δεν θα είναι μόνο για τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά για όλο τον κόσμο. Ειδικά το μουσείο θα αποτελέσει πόλο έλξης για ανθρώπους κάθε ηλικίας και συλλογικής προτίμησης. Μιλάμε για ένα σημείο αναφοράς του προσφυγικού ελληνισμού», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr