Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στη Βαρκελώνη για την κλήρωση της Euroleague της ερχόμενης περιόδου, ως επικεφαλής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο εκ των ιδιοκτητών των Πρωταθλητών Ευρώπης, χαρακτήρισε ομαλό το γκρουπ των Πειραιωτών, ευχήθηκε να βρεθεί η ομάδα του στο Final 4 του 2014 στο Μιλάνο, ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη και του Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Κάθε κλήρωση έχει τα υπέρ και τα κατά. Νομίζω είναι ομαλή κλήρωση, τα ταξίδια είναι ομαλά, δεν έχουμε δύσκολες πόλεις. Θα δούμε. Νομίζω θα πάει καλά», είπε αρχικά ο εκ των ιδιοκτητών των «ερυθρολεύκων» και στη συνέχεια σχολίασε τη βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα ως κορυφαίου τεχνικού της Euroleague για τη σεζόν που πέρασε: «Αυτό το αναγνωρίζει πια όλη η Ευρώπη. Βλέπετε την καθολική αναγνώριση και το θαυμασμό που υπάρχει και σε επίπεδο διοικητικό και στους προπονητές και στους παίκτες οι οποίοι είναι περιζήτητοι παντού. Το μοντέλο δεν αλλάζει. Συγχαρητήρια στον κύριο Μπαρτζώκα για την καταπληκτική χρονιά που έκανε και για την τεράστια αυτή διάκριση. Πρώτη φορά Έλληνας προπονητής λαμβάνει αυτό το βραβείο».

Ο κ. Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στην επιλογή της πόλης του Μιλάνο για τη διεξαγωγή του επόμενου Final 4 και για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί: «Είναι νωρίς ακόμα να λέμε για στόχους. Μακάρι να είμαστε εκεί, ποιος δεν θα το ήθελε; Νομίζω ότι το Μιλάνο είναι ιδανική επιλογή, είναι κοντά στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί φοιτητές στην Ιταλία και πολλοί Έλληνες. Νομίζω ότι είναι ιδανική επιλογή. Μακάρι να είμαστε εκεί».

Στο περιθώριο της κλήρωσης ο κ. Αγγελόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση των κυρίων Γιαννακόπουλων σε πρόσφατη συνέντευξή τους περί αθλητικών πλαισίων στην κατάκτηση των δυο τελευταίων ευρωπαϊκών τροπαίων από τον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω πως εννοεί ή ορίζει ο κ. Γιαννακόπουλος τα: «αθλητικά πλαίσια». Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή, ανάλογα με το τι τον συμφέρει να υποστηρίξει. Για παράδειγμα, ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη».