Ο Νίκος Βαμβακούλας ανέλαβε και επίσημα χρέη σκάουτερ στον Ολυμπιακό. Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρολεύκων» μίλησε για τη νέα «πρόκληση» για τον ίδιο, τοποθετήθηκε για τον νέο Ολυμπιακό και υπογράμμισε την συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην φετινή προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Κύριε Βαμβακούλα καλησπέρα. Θέλω ένα σχόλιο σας για την επιστροφή σας στον Ολυμπιακό…

«Ξαναγυρίζω στο σπίτι μου. Στην ομάδα που έκανα τα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Τότε υπήρχε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης και σήμερα βρίσκω έναν άλλον Μαρινάκη τον Βαγγέλη. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό το γεγονός».

Ποια θα είναι τα καθήκοντα σας αλλά και οι στόχοι σας για την νέα σας αρμοδιότητα;

«Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τους παίκτες που έχει δώσει δανεικούς στις άλλες ομάδες. Από κει και πέρα, είναι σημαντικό να δούμε ποια θα είναι η πορεία που θα έχουν αυτοί στις ομάδες που έχουν δοθεί δανεικοί.
Επίσης θα προσπαθήσουμε να δούμε το τι θα βρούμε στην αγορά από ποδοσφαιριστές που μπορεί να στελεχώσουν την ομάδα».

Πως βλέπετε τον φετινό Ολυμπιακό;

«Πιστεύω πως σε ένα μήνα θα είναι «δεμένος». Η ομάδα έχει ποιότητα και ποσότητα. Ουσιαστικά είναι καινούρια «ομάδα». Υπάρχει και η αλλαγή σκυτάλης. Όπως ο Κόκκαλης παρέλαβε από τον Σαλιαρέλη μία ομάδα που ήταν υπό διάλυση έτσι συνέβη και τώρα με την ανάληψη της ΠΑΕ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες.
Δώδεκα με δεκατέσσερις παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ. Είναι σημαντικό αυτό που έγινε για τον Ολυμπιακό.
Ο στόχος δεν θα πρέπει να είναι μόνο το πρωτάθλημα αλλά και η παρουσία στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εξαπλωθεί εκτός Ελλάδας και να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Πιστεύω, πως μέχρι του χρόνου θα είναι αχτύπητος. Άλλωστε ο κόσμος είναι αυτός που επιθυμεί να δει το κάτι παραπάνω από την ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr