Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και το μεγάλο της «όπλο» στην προσπάθεια να κατακτήσει το σκουντέτο. Ο Μίροσλαβ Κλόζε βρίσκεται στη δεύτερη χρονιά του στη Λάτσιο και οι στόχοι που θέτει είναι υψηλοί, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Στόχος μου είναι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα, με όποιο τρόπο μου ζητηθεί. Σίγουρα θα ήθελα να βγω πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ελπίζοντας παράλληλα πως με αυτή την προσωπική επιτυχία θα συμβάλλω στην επιτυχία της ομάδας μου. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιοι ακριβώς είναι οι στόχοι της Λάτσιο, αλλά σας λέω πως είναι πολύ υψηλοί», είπε με νόημα ο Κλόζε.

Η Λάτσιο είναι η πρώτη του, εκτός Γερμανίας, ομάδα. Πώς βιώνει την εμπειρία αυτή; «Πήρα μια σημαντική απόφαση, όταν ήρθε η πρόταση της Λάτσιο. Για πρώτη φορά θα έφευγα από τη Γερμανία με όλη την οικογένειά μου.

Σήμερα βλέπω πως έπραξα σωστά. Η ζωή μου στη Ρώμη είναι πολύ ήρεμη, κάποιες φορές έχω πάει στο κέντρο της πόλης, το οποίο μου αρέσει πολύ. Πηγαίνω συχνά για ψάρεμα, το οποίο με ηρεμεί. Αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η επαφή μου με τον κόσμο της ομάδας. Η χαρά που είδα στα μάτια τους μετά τη νίκη στο ντέρμπι, δεν εξαγοράζεται με τίποτα. Για αυτή την εμπειρία και μόνο, άξιζε που ήρθα στην Ιταλία», τόνισε ο επιθετικός της Λάτσιο.

Πηγή: sport-fm.gr