Όμιλο του… Τσάμπιονς Λιγκ θυμίζουν οι ομάδες που βρίσκονται στο γκρουπ της ΑΕΚ σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της Άντερλεχτ, Σίλβιο Προτό, αφού όπως τόνισε ο Βέλγος ποδοσφαιριστής όλοι οι σύλλογοι που μετέχουν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Η Άντερλεχτ αντιμετωπίζει απόψε τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο πλαίσιο των αναμετρήσεων του Γιουρόπα Λιγκ και το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ΑΕΚ, μιας και η «Ένωση» βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις παραπάνω ομάδες.

Ο τερματοφύλακας του βελγικού συλλόγου, Σίλβιο Πρότο, χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο όμιλο επιπέδου «Τσάμπιονς Λιγκ», αφού όλοι οι σύλλογοι που μετέχουν στο εν λόγω γκρουπ είναι ιδιαίτερα δυνατοί και ανταγωνιστικοί: «Είμαστε σε ένα γκρουπ που θυμίζει Champions League. Η Ζενίτ είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, η ΑΕΚ συνήθως παίζει στο Champions League και η Χάιντουκ είναι μια ομάδα που δεν μπορείς να υποτιμήσεις. Ίσως αν περνούσαμε στο Champions League να είχαμε ευκολότερο όμιλο», δήλωσε ο Βέλγος τερματοφύλακας.

Όσο για τον αποψινό αγώνα απέναντι στη Ζενίτ στο «Κονστάν Βάντεν Στοκ», ανέφερε: «Πρέπει να καταπιούμε την πίκρα του αποκλεισμού από το Champions League και να δείξουμε την αξία μας στο Europa League. Ο αγώνας με τη Ζενίτ είναι πολύ δύσκολος, η ρωσική ομάδα είναι το φαβορί, αλλά δεν κερδίζουν πάντα τα φαβορί. Άλλωστε κι εμείς την πατήσαμε από την Παρτιζάν».

Πηγή: gazzetta.gr