Μπορεί η διαφορά των οκτώ βαθμών που κατάφερε να διατηρήσει η Μπαρτσελόνα μετά το «clasico» να της έχει δώσει τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως ο Ίκερ Κασίγιας δε φαίνεται να ανησυχεί και δείχνει πεπεισμένος πως η Ρεάλ μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

«Αν είχαμε την ίδια διαφορά τον Δεκέμβριο θα ήμουν πιο απαισιόδοξος. Όμως απομένουν πολλές αγωνιστικές ακόμα να παίξουμε», τόνισε ο Ισπανός πορτιέρο.

Ο «Άγιος Ίκερ» των Μαδριλένων θεωρεί πως η ισοπαλία στο «Καμπ Νου» ήταν καλό αποτέλεσμα, παρότι δεν επέτρεψε στην ομάδα του να καλύψει μέρος από το χαμένο έδαφος.

Τονίζει, ωστόσο, πως για τον τίτλο δεν θα ανταγωνιστούν μόνο οι δύο αιώνιοι, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τους Καταλανούς, θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της μέχρι τέλους:

«Το 2-2 ήταν καλό για μας μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε την Ατλέτικο, η οποία έχει κάνει μια φανταστική πορεία στις επτά πρώτες αγωνιστικές. Ο Σιμεόνε έχει φτιάξει ένα πολύ συμπαγές σύνολο που θα παραμείνει ανταγωνιστικό σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Πηγή: Sport-fm.gr