Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει τον δικό του τρόπο να καλωσορίζει τους νέους προπονητές του στη Ρεάλ Μαδρίτης και το δείχνει συνέχεια. Δεν εξηγείται αλλιώς πως έχει πετύχει το πρώτο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο των τεσσάρων εκ των πέντε τελευταίων προπονητών της ομάδας. Μόνο το πρώτο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης επί εποχής Ράφα Μπενίτεθ δε σημείωσε ο Μπενζεμά. Στο 5-0 επί της Μπέτις, τον Αύγουστο του 2015, ο Μπέιλ ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ, με τον Γάλλο φορ να πετυχαίνει το τρίτο γκολ της «βασίλισσας». Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 2-1)

Στις 18 Αυγούστου 2013 κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, σε επίσημο παιχνίδι, ο Κάρλο Αντσελότι. Τα πράγματα εξελίχθηκαν πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενε ο Ιταλός τεχνικός, αφού η Μπέτις προηγήθηκε στο Μπερναμπέου, στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής. Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν αυτός που ισοφάρισε για τη «βασίλισσα», για να δώσει τη νίκη ο Ίσκο με 2-1, με γκολ λίγο πριν το φινάλε. Ζινεντίν Ζιντάν (Ρεάλ Μαδρίτης – Λα Κορούνια 5-0)

Το διαζύγιο με τον Ράφα Μπενίτεθ στις αρχές του 2016, μετά την ισοπαλία με την Βαλένθια, έφερε τον Ζινεντίν Ζιντάν άρον άρον από την ακαδημία στον πάγκο της πρώτης ομάδας. Στις 6 Ιανουαρίου, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχθηκε την Ντεπορτίβο, στο Μπερναμπέου, φτάνοντας σε μία εύκολη επικράτηση, με 5-0. Ο Μπενζεμά ήταν αυτός που άνοιξε και… έκλεισε το σκορ, ενώ ενδιάμεσα είχε φτάσει σε χατ-τρικ ο Γκάρεθ Μπέιλ. Χουλέν Λοπετέγκι (Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-4)

Η θητεία του 52χρονου τεχνικού στο Μπερναμπέου διήρκησε μόλις 139 ημέρες και όπως ολοκληρώθηκε (ήττα), έτσι είχε ξεκινήσει. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετώπισε την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης, στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ, με τους «ροχιμπλάνκος» να επικρατούν με 4-2 στην παράταση. Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν αυτός που σημείωσε το πρώτο τέρμα της «βασίλισσας» και ο Σέρχιο Ράμος το δεύτερο. Σαντιάγκο Σολάρι (Μελίγια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4) Μετά την απομάκρυνση του Χουλέν Λοπετέγκι και τη διαφωνία με τον Αντόνιο Κόντε, η διοίκηση της «βασίλισσας» έδωσε τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας στον Σαντιάγκο Σολάρι, που βρισκόταν στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Απέναντι στην αδύναμη Μελίγια, για το κύπελλο Ισπανίας, ο Αργεντινός προπονητής χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά, όμως στηρίχθηκε στις δύο «κολώνες» της ομάδας, Καρίμ Μπενζεμά και Σέρχιο Ράμος. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, στο τελικό 4-0. Πηγή: gazzetta.gr