Μόλις τρεις ημέρες και κάποιες -λίγες- ώρες έμειναν μέχρι τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση περεταίρω μεταγραφικής ενίσχυσης. Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ένα «μπαμ» από τους Πειραιώτες.

Η θέση που φαίνεται ο Ολυμπιακός να χρειάζεται ενίσχυση, είναι αυτή του πλάγιου μεσοεπιθετικού. Το όνομα που εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται αρκετά ψηλά στη θεματολογία των «ερυθρόλευκων» ρεπορτάζ, είναι του Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος δεν έχει ακόμη βρει ομάδα, καθώς δεν χωρά στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ.

Εκτός του 24χρονου Σέρβου, «παίζει» και η περίπτωση του Χατέμ Μπεν Αρφά, του 31χρονου Γάλλου που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Τις τελευταίες ώρες ήρθε στο προσκήνιο και η περίπτωση του Σοφιάν Φεγκουλί, του 28χρονου Γαλλοαλγερινού της Γαλατάσαραϊ, ο οποίος δεν έχει βρει τον απαραίτητο χρόνο στην ομάδα του Χακίμ Τερίμ. Για τον παίκτη αναφέρεται από γαλλικά ρεπορτάζ πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Ρεν και Ντιναμό Κιέβου.

Πέρα από ακραίο μεσοεπιθετικό, στον Ολυμπιακό τσεκάρουν και την προοπτική απόκτησης τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει τον Γιαννιώτη, κατά προτίμηση με εμπειρία. Ο Μάτιτς Κότνικ είναι μια περίπτωση, αλλά πρέπει πρώτα να λύσει δικαστικά τις διαφορές του με τον Πανιώνιο, ενώ και ο Ιβάν Κουεγιάρ της Λεγανές είναι πάντα στη λίστα, έστω και σε χαμηλότερη πλέον θέση.

Τέλος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com, οι Πειραιώτες κοιτούν και για κεντρικό χαφ και την περίπτωση του Μπονγκανί Ζουνγκού. Μάλιστα, γίνεται αναφορά για πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ, έχοντας ως… αντίπαλο σε αυτήν την ιστορία την Εσπανιόλ, η οποία επίσης θέλει τον παίκτη.