Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται ο Ζοσέ Μουρίνιο υπαινίσσεται πως η Μπαρτσελόνα, δεν κερδίζει με το «σπαθί» της, αλλά ευνοείται από τα σφυρίγματα των διαιτητών, τόσο στα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος, όσο και στους αγώνες του Champions League.

«Ο Γκουαρντιόλα είναι ένα ευφυέστατο “παιδί”. Ο ίδιος έχει πλήρη επίγνωση του πως κατάφερε να κερδίσει τόσα πολλά παιχνίδια σε όλα τα πρωταθλήματα.

Ξέρει ακριβώς πώς το έχει πετύχει αυτό», δήλωσε ο προπονητής των «μερένχες», ενόψει του «ελ κλάσικο» της Ισπανίας(21/4), όπου η Μπαρτσελόνα θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου».

Ο Μουρίνιο αναφέρθηκε και στην ήττα της ομάδας του από τη Μπάγερν Μονάχου (2-1) στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Πιστεύω πως η ισοπαλία θα ήταν ένα πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι τέτοιο ώστε όποιος σκοράρει περισσότερο κερδίζει. Δεν έχει καμία σημασία αν πετυχαίνεις το γκολ στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο δεύτερος γύρος του ημιτελικού, όπου η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου.

Πηγή: sport-fm.gr