Όλα δείχνουν ότι ο Πάμπλο Γκαρσία θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay. Οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεργαστούν και την επόμενη σεζόν, έχουν συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και δεν έχουν – όμως – μπει σε πολλές λεπτομέρειες.

Η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και ο Ουρουγουανός μέσος γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορεί να κλείσει τώρα και θα καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων για τις επόμενες εβδομάδες.

Σύντομα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές, αφού οι διοικούντες εξήγησαν στον 35χρονο παίκτη τους λόγους που οι λόγοι που δεν επιτρέπουν να γίνει τώρα η τελική συζήτηση και τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα.

Πάντως, ο Γκαρσία δεν δείχνει να «καίγεται» για τα χρήματα και το είχε αποδείξει με λιγότερα χρήματα πριν από καιρό.

Αισιοδοξία για την αδειοδότηση

Σίγουροι παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ πως θα καταφέρουν να πάρουν την άδεια για τη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, αν και εκκρεμούν ελάχιστες υποθέσεις οφειλών.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να πληρώσουν συνολικά 450.000 ευρώ τους Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο. Με τον Φιλομένο το πρόβλημα ήταν λίγο μεγαλύτερο, ενώ με τον Μουσλίμοβιτς βρέθηκε… άκρη.

Στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» θεωρούν ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις των δύο ποδοσφαιριστών και ο φάκελος θα κατατεθεί πλήρης μέχρι τα τέλη του μήνα.

Πηγή: sport-fm.gr