Ένας παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ και πλέον παίκτης της ισπανικής Λεβάντε, ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, έκανε δηλώσεις με αφορμή το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο «δικέφαλος» μπορεί να πάρει την νίκη.

Ο Ελ Ζαρ, που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και φέτος φοράει την φανέλα της Λεβάντε, πρωτοπόρου του ισπανικού πρωταθλήματος, μίλησε στον «Sport 103 Fm» και αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ελ Ζαρ δήλωσε:

«Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει ίδια πορεία με πέρυσι. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει καλό προπονητή και φιλάθλους που βρίσκονται διαρκώς δίπλα στην ομάδα».

Για το ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει, είπε:

«Όλοι παίζουν καλά. Δε θέλω να ξεχωρίσω κάποιον Χαίρομαι, πάντως, για την πορεία της ομάδας και για την ικανοποίηση που παίρνουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μέσα από τις επιτυχίες».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, τόνισε:

«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και με εκείνους των ισπανικών συλλόγων. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Δεν μπορεί κανένας να συγκριθεί μαζί τους».

Για το προσεχές παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, επισήμανε:

«Στο περσινό παιχνίδι (σ.σ.: για τα πλέι οφ, νίκη 2-1 στην Τούμπα) σκόραρα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει και φέτος. Εχει τις δυνατότητες και τους φιλάθλους για να τον σπρώξουν στη νίκη».

Για τον γεγονός ότι η ομάδα του, η Λεβάντε είναι πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα είπε:

«Ήδη έχουμε κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, μπορεί κάτι ανάλογο να γίνει και με την Μπαρτσελόνα. Απλά δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε αυτές τις ομάδες στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να παίζουμε έξυπνα για να πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα».